havadurum

Sakla Beni İncila kimdir? İncila'yı oynayan Cemre Baysel kaç yaşında, nereli, dizileri neler?

Cemre Baysel hayatı sevenleri tarafından ilgiyle araştırılanlar arasında. Baysel, ekranların yeni dizisi Sakla Beni de İncila karakterine hayat veriyor. Genç oyuncu Cemre Baysel aslen nereli, kaç yaşında?

2240

Ekranların yeni dizisi Sakla Beni’nin başrol oyuncusu Cemre Baysel, hayranlarının merak ettiği isimler arasında. Genç ve güzel oyuncu, dizide İncila karakterine hayat veriyor. Peki, Cemre Baysel kimdir? Cemre Baysel kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte, Cemre Baysel’in hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler…

Cemre Baysel’in hayatı

Cemre Baysel, 5 Şubat 1999 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Ege Üniversitesi’nde sanat eğitimi aldı. Çocukluk yıllarından beri oyunculuk yapmak isteyen Baysel, ilk olarak 2014 yılında Yeşil Deniz dizisindeki yardımcı oyuncu rolüyle televizyona adım attı.

Cemre Baysel’in dizileri

Cemre Baysel, Yeşil Deniz dizisinden sonra 2017 yılında İsimsizler dizisinde rol aldı. Ardından 2018-2019 yılları arasında Elimi Bırakma dizisinde Zeynep karakterini canlandırdı. Bu rolüyle dikkatleri üzerine çeken Baysel, daha sonra Ramo dizisinde küçük bir rolü üstlendi. 2020 yılında Sol Yanım dizisinde Serra karakterine hayat verdi. 2021 yılında ise Baht Oyunu dizisinde Aytaç Şaşmaz’la birlikte başrol oynadı. Bu dizide Ada karakterini canlandıran Baysel, 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde Yıldızı Parlayanlar ödülünü kazandı.

Cemre Baysel’in yeni dizisi Sakla Beni

Cemre Baysel, şimdilerde Sakla Beni dizisinde İncila karakterini oynuyor. Dizide, zengin bir ailenin kızı olan İncila, hayatını değiştirecek bir aşka yelken açıyor. Ancak bu aşk, hem ailesi hem de sevgilisinin geçmişiyle ilgili sırları ortaya çıkarıyor.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş