Şakar işadamlarıyla buluştu...

Çanakkale Defterdarı Sacide Şakar, Vergi Haftası nedeniyle ziyaretlerine devam ediyor.

639
Çanakkale Ticaret Borsası ziyaret eden Defterdar Sacide Şakar, işadamlarıyla uzun süre görüştü. 24. Vergi Haftası etkinlikleri nedeniyle Çanakkale Defterdarı Sacide Şakar, Ticaret Borsası Meclisi’ni ziyaret etti. Defterdar Sacide Şakar ve heyeti tarafından yapılan ziyarete Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Necmi Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyesi C.Cem Demir, Meclis üyeleri Sinan Erdoğan, Süleyman Yayıcı, ve Genel Sekreter Sevcan Elver hazır bulundu. Defterdar Sacide Şakar; Vergi Haftası dolayısıyla kurumları ziyaret ettiklerini belirterek, "Çanakkale`nin vergi tahsilat durumu oldukça iyi durumda. Türkiye genelinde 14. sırada bulunuyoruz. 25 Şubat günü çelenk törenimiz ile başlayan etkinlerimiz, 2011 yılı gelir ve kurumlar vergisinde il geneli ilk 5’e giren mükelleflerimizi ve ayrıca kent dinamizmi içinde gerçekten önemli bir yere sahip üç sanayi kuruluşumuza ödedikleri vergi ve kent ekonomisine yaptıkları katkılarından dolayı bir ödül töreni düzenledik” dedi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Ticaret Borsası Meclis Üyeleri; Defterdarlığın kurum olarak ağır bir yükümlülük taşıdığını, Çanakkale’nin gelir ve giderlerindeki dengeyi sağlamak adına yürütülen çalışmalardan dolayı Ticaret Borsası olarak teşekkürlerini ilettiler. Defterdar Sacide Şakar’a ziyaretin anısına çiçek ve hediye takdim edildi.
 
 
Hem ziyaret hem veda
Çanakkale Defterdarı Sacide Şakar, 24’üncü Vergi Haftası nedeni ile Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulunu ziyaret etti. Şakar’ın tayini nedeni ile ziyaret bir anlamda veda ziyareti olarak da görüldü.
Çanakkale Defterdarı Sacide Şakar, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yön
etim Kurulu’nu ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde ziyaret etti. Şakar, burada yaptığı açıklamasında iş adamlarına teşekkür etti. Şakar, “Çanakkale’de 6 buçuk yıl kadar görev yaptım. Görev sürem boyunca bana yakın ilgi gösteren TSO yönetimine ve üyelerine teşekkür ederim. Çanakkale’de işimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık, söylemek istediklerimizi açıkça söylemeye çalıştık başarılı da olduk diyebilirim. Çünkü Çanakkale artık gelir ve gideri denk bir kent. Çanakkale artık kendi kendine yetebilen bir kent. Çanakkale’nin önünün açık olduğunu düşünüyorum” dedi. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülend Engin de yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyaret sırasında Şakar’a çiçek ve plaket takdim ederek, çalışmaları için teşekkür etti. Engin, ayrıca Şakar’a yeni görevinde de başarılar diledi.
Paylaş