Şahin; “Hayallerimiz gerçek oluyor”

Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin’in uzun uğraşlarla iki yıl önce yatırımın yapılmasını sağladığı Kapalı Spor Salonu meyvelerini vermeye başladı. Yaklaşık iki yıldır sportif faaliyetlerde çeşitli başarılara imza atan sporcular ilçenin gururu oldu.

580
 
Cumhuriyet tarihinden bu yana ilk kez iki yıl önce kapalı spor salonuna kavuşan Ayvacık’ta yetişen sporcular il ve bölge şampiyonalarında rakiplerinin korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Çanakkale’de yapılan Genç Kızlar Voleybol müsabakalarında namağlup şampiyon olan Ayvacık Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri ilçenin büyük takdirini topladı. Şampiyon olan sporcular, sevinçlerini spora ve sporcuya katkılarıyla bilinen Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin ile paylaştı.
 
Başkan Şahin’i makamında ziyaret eden Okul Müdürü Secaattin Akça ve bayan voleybolcular Şahin’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başarılarıyla Ayvacık’ı onurlandıran öğrencilerin belediyeyi ziyaretleri esnasında düşüncelerini paylaşan Başkan Mehmet Ünal Şahin, “Öğrenciliğin getirdiği bir takım sorumluluklarınızın yanında diğer alanlarda da faaliyet gösteren özel öğrencilerimizi belediyemizde ağırlamak bizim için büyük mutluluk. Spora gönül veren öğrencilerimiz başarılı oldukları sürece bizleri yüksek derecede mutluluğa ulaştırıyor. Başarılarınızla Ayvacık’ın ismini duyurdunuz. Başarınız bizim için önemlidir. Biz başarılarınızın büyüklüğüyle her zaman rahatça hamleler yapabiliriz. Ayvacık’ta Cumhuriyet tarihinden buyana ilk kez iki yıl önce bir spor salonu yaptırdık. İki yılda imkan sağladığımız öğrencilerimiz il müsabalarında şampiyonluklar elde ederek Çanakkalemizi temsil ediyorlar. Kapalı Spor Salonu’nun yapılmasıyla öğrencilerimizin önü açılmış oldu. Bunları Çanakkale Milli Eğitim Müdürlü, bürokratlar görmelidir. Ayvacık’ın çocukları yeteneklidir, imkan verilirse başarımız kaçınılmaz olacaktır. Ayvacık’a şu anda ikinci kapalı spor salonu yapılıyor. Ancak mevcut salonlar dahi yetmezken biz başarımıza farklı spor dallarında da katkılar sağlamak istiyoruz. Eğer öğrencilerimiz burada bir başarı yakalarlarsa bu Çanakkale İlini etkileyecektir. Eğer Çanakkale başarılı olursa diğer illerimiz de tatlı bir rekabetle başarılı olmak için çaba gösterirler. Devletimizin son dönemlerde ilçeler üzerinde büyük yatırımlar anladıklarını görmekteyiz. Yerel yönetimlere gösterilen hassasiyetin farkındayız. Bu başarımız bürokratlara, yetkililere bir mesaj olsun; Bizlere İmkan Verin Çanakkale’yi her alanda temsil edelim.” dedi.
 
Neşeli ve samimi bir ortamda geçekleşen ziyaretin ardından Başkan Şahin başarılı sporculara hediyeler sundu ve hem Çanakkale’yi hem de ilçeyi temsil edecek sporculara sonuna kadar destek sözü verdi.
Paylaş