havadurum

Şahin’e Emeritus Profesörlük ünvanı

Bozcaada’da yaşayan ve gazetemiz Çanakkale Olay`ın yazarlarından gazeteci Haluk Şahin’e İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından verilen Emeritus Profesörlük unvanı takdim edildi.

850
İstanbul Bilgi Üniversitesi, kuruluşundan bu yana İletişim Fakültesi’nde eğitim veren öğretim üyesi Prof. Dr. Haluk Şahin`i ‘Emeritus Profesörlük’ unvanına layık gördü. İstanbul Bilgi Üniversitesi`ne büyük emekleri olan ve İletişim Fakültesi`nin öğretim üyesi Prof. Dr. Haluk Şahin “Emeritus Profesör” unvanını düzenlenen törenle aldı. Şahin`e Emeritus Profesörlük unvanının sunulduğu törene İstanbul Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Rifat Sarıcaoğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Sanver, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr Halil Nalçaoğlu ile Haluk Şahin`in medya ve akademi dünyasından dostları, öğrencileri, çalışma arkadaşları katıldı. Açılış konuşması yapan Rektör Sanver; "Haluk Hocamız Bilgi`nin ilk dönemlerinden itibaren bizlerle oldu. Bilgi`yi omuzlayan, bugüne getiren çok önemli isimlerindendir. Kendisine Bilgi ailesi adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.
 
 
"Ömür boyunca İstanbul Bilgi Üniversitesi`nin bir parçası olacağım"
Ömür boyunca İstanbul Bilgi Üniversitesi`nin bir parçası olacağını belirten Gazeteci Haluk Şahin; "Emeritüslük üniversiteden emekli olan bazı `seçkin` hocalara verilen onursal bir unvan. Özetle, `ayrılsak da beraberiz` anlamına geliyor. Yani şimdi ben Prof. Dr. (Emeritüs) Haluk Şahin oldum, ömür boyunca İstanbul Bilgi Üniversitesi`nin bir parçası olacağım” ifadelerini kullandı. Şahin, zarif jesti nedeniyle İstanbul Bilgi Üniversitesi`ne teşekkür etti.
Paylaş