havadurum

Sağlıklı yaşamın adresi One More

4918

Olay: One More International şirketi ve ürünleri hakkında okuyucularımıza ne tür bilgiler aktarabilirsiniz?

Nazife Beceren: Tabii, One More International şirketi 2014 yılının Eylül ayında kurulmuş %98 müşteri memnuniyet sertifikasyonuna sahip global bir network marketing firmasıdır. Şirketimiz welness sektöründe hizmet vermektedir. Bu sektöre doğal içeriğe sahip ürünlerini son teknolojiyi birleştirerek dahil olmuştur. Bu son teknoloji ise adını gün geçtikçe daha sık duyacağımız Transdermal Terapötik Sistem (TTS)`dir.

Olay: Peki nedir bu Transdermal Terapötik Sistem?

Nazife Beceren: Transdermal Terapötik Sistem 1970`li yıllardan beri kullanılıyor. Günümüzde pek çoğumuzun nikotin bandı, gebeliği önleme bandı ya da morfin bandı gibi ürünlerden aşinalığımız var. One More International`da TTS teknolojisinden yararlanarak tüm ürünlerinde bu sistemi kullanıyor. Sistem ise şu şekilde işliyor. Ürünü derimizin üzerine yapıştırıyoruz, ürün bileşenleri derimizden gözenekler vasıtasıyla kılcal damarlara, kılcal damarlardan ana damara ve oradan da tüm vücudumuzdaki dolaşıma katılıyor. Bu ürünlerde bu sistemin kullanılmasının en büyük avantajları ise ağrısız, acısız, kokusuz, oral yolla alınan bazı ilaçların yarattığı damak tadını bozmuyor iken en önemlisi de vücudumuz ilaçların yarattığı toksinleri önlemiş oluyoruz.

One More International şirketinin ürünleri nelerdir? Ne tür faydaları vardır?

Nazife Beceren: One More International`ın toplamda 8 adet ürünü bulunuyor. Bunların 6`sı iç sağlık ile ilgili iken kalan 2`si dış sağlık yani cildimiz içindir. Bu ürünlerin içeriğine kısa kısa değinecek olursak;

Dekamin ürünümüzün içerisinde D3 vitamini, K2 vitamin, magnezyum ve C vitamini bulunuyor. Bu ürün kaslarımızı, kemiklerimizi, bağışıklık sistemimizi, kalbimizi korurken, diyabet riskini azaltıyor.

B-12 Plus ürünümüzün içerisinde B12, B1, B3, Folik Asit, E ve C vitamini bulunmaktadır. B1 vitaminlerinin %80`i, Folik Asit`in ise %100`ü pişirmede yok oluyor. Bu sebeple B-12 Plus zengin içeriğiyle ihtiyacımız olan tüm vitaminleri tek bir bant ile sağlıyor.

Melatonin Plus ürünümüzün içerisinde melatonin, lavanta özü yağı ve gül özü yağı bulunuyor. Melatonin hormonu vücudumuzda belirli şartlar dahilinde salgılanabiliyor. Düzenli olarak salgılamadığımızda ise vücudumuzdaki yorgunluk kronikleşiyor. Kronikleşen yorgunluk strese, stres ise en risklisi kanser olmak üzere pek çok fiziksel hastalığın ve depresyon gibi psikolojik temelli problemlerin ortaya çıkmasına neden oluyor.

Omevia ürünümüzün içerisinde Omega3, CoQ10, DHEA ve Pregnenolone bulunuyor. Omega3 ve CoQ10 denilince aklımıza gelmesi gereken ilk şey bunların yaşlanma karşıtı bir savaşçılar olmasıdır. Yaşlanmanın getirisi olan kalp rahatsızlıkları, cilt problemleri, unutkanlık ve güçsüzlük gibi belirtiler ile savaşırlar.

Slim Style ürünümüzün içerisinde Guarana, Garcinia Cambogia, Zencefil, Yeşil Çay, Spirulina, Palmitoyl Tripeptide, L-Carnitine bulunmaktadır. Slim style, metabolizmamızı hızlandırıyor, selülitlerin giderilmesinde etkili ve en önemlisi vücudumuzda birikmiş olan yağ depolarını yakarken kasları koruyor.

Lumiere serisinin ilk ürünü olan Sornie Kolajen bandının içerisinde Kolajen, Hidrolize Keratin, Deniz Yosunu, CoQ10, E Vitamini ve Akasya Balı bulunuyor. Kolajen, 25 yaş itibariyle vücudumuzda azalmaya başlıyor. Azaldıkça da maalesef ki ciltte donukluk, esneklik kaybı, sarkma ve nem tutmama dolayısıyla da kırışma gibi sorunlar gözlemleniyor. Balık kolajeninden üretilmiş olan bandımız tüm bu etmenler ile savaşıyor.

Sornie Anti-Aging Maskemizin içerisinde ise Aloe Barbedensis, Hyaluronic Acid, Lesitin, Retinol A, Ginseng, Collagen, Collagen, Organik Yağlar bulunmaktadır. Bu maske lekelerin ve sivilce izlerinin giderilmesi, kırışıkların azalması, renk tonunun eşitlenmesi, cildin sıkılaşması, parlak ve canlı görünmesini sağlıyor. Aynı zamanda hücre yenilenmesini sağlayan bir üründür.

Bahsetmek istediğimiz son ürün, One More International`ın sahip olduğu en güçlü ürünü olan Painless Night Glu`dur. Bu üründen biraz daha detaylı bahsedeceğiz. Painless Night Glu hem en büyük ön yargıyı yaratan hem de en büyük hayranlığı uyandıran bir ürün. Ön yargı oluşturmasının sebebi ise ürünün birbirinden farklı birçok hastalığa mucize gibi bir etki ile iyileşme sağlamasıdır. Painless Night Glu`nun içinde Kore Kırmızı Ginseng, Glukosamin, Saponinler ve Gümüş İyonları bulunuyor. Kore kırmızı ginseng bu ürünün ana maddesidir. Ginseng 10-15 yıl toprak altında kalan bir bitki ve vücudumuza alındığında; enerji verir, vücut toksinlerinin atılmasını sağlar, kan dolaşımını dengeler, bağışıklık sistemini güçlendirir ve en önemlisi hücreleri yeniler güçlendirir. Saponinler, damar ve organ temizliğini sağlıyorlar. Kore Kırmızı ginsengin içerisinde de 32 tür Saponin bulunmaktadır. Gümüş iyonları, beyindeki nöronları harekete geçirerek, beyin sağlığının korunmasına yardımcı oluyor. Glukosamin ise sağlıklı kas ve iskelet yapısı için gerekli olan bir destektir. Glukosamin deniz kabuklularından elde edilmektedir. Özellikle Türkiye`de yaş ilerledikçe pek çok kişide diz ve eklem ağrıları başlar. Bunun en önemli sebebi Glukosaminin eksilmesidir. Düzenli kullanım sonucunda ürünün içerisinde yer alan bileşenler vücudu yenileyerek problemin ortadan kalkmasını sağlıyor. Vücut kendi kendisini onarmayı önerdiğinde ise ağrı veya hastalıklara çözüm sağlanıyor. Painless Night Glu ile fıtık, boyun ve bel ağrısı, migren, sedef hastalığı, vitiligo, vertigo, şeker hastalığı, MS gibi pek çok hastalığa çözüm sağlanmıştır.

Olay: Bu ürünlerin kullanımı nasıl yapılmakta? Bilgi verebilir misiniz?

Nazife Beceren: Her ürünün kendine has bölgesi bulunmaktadır. Örneğin, B-12 Plus`ı kulak arkasına yapıştırıyorken iken Sornie Kolajen bandını göğüs bölgesine yapıştırıyoruz. Bu sebeple detaylı bilgi almak isteyen kullanıcılara birebir destek sağlıyoruz. Genel olarak Painless Night Glu bandının her 48 saatte bir kez, kalan bantların ise 24 saatte bir kez değiştirilmesi gerektiğini söyleyebiliriz.

Olay: One More International hangi sertifikalara sahip?

Nazife Beceren: %98 Müşteri Memnuniyeti Belgesi, Halal Sertifikası, medikal cihaz üreticilerine uygulanabilen Kalite Yönetim Standardı Sertifikası, Doping Free Belgesi, Ağır Metal İçermez Sertifikası, Avrupa ülkelerinde satışının serbest olduğuna dair CE Sertifikası, ürünlerin güvenilir ortamlarda ve koşullarda üretildiğini beyan eden GMP Sertifikası bulunmaktadır.

Olay: One More International hakkında daha fazla bilgi almak isteyen kişiler size nereden ulaşabilir?

Nazife Beceren: Ben Çanakkale 17 Medikal ofisinin sahibiyim. Pandemi koşullarından dolayı çalışmalarımızı şu anda online platformlar aracılığıyla yürütmekteyiz. Detaylı bilgi için 0543 665 09 63 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirler. Her bir kullanıcımıza memnuniyet ile yardımcı oluyoruz. Herkese sağlıklı günler dileriz.
(Yusuf Sonkurt)

 

Paylaş