AK Partililer, Yenice’nin köy hayırlarına katıldı

Kalkım Belediye Başkanı Zeynep Çelik, AK Parti İl Başkanı Ömer Faruk Göktürk ve beraberlerindeki partililer, Yenice’nin Çal, Karaköy, Taban, Kovancı, Yarış ve Hacılar köylerinde düzenlenen hayır cemiyetlerinde vatandaşlar ile buluştu.

192

Yenice ilçesine bağlı köylerde de hafta sonu pek çok hayır etkinliği düzenlendi. Kalkım Belediye Başkanı Zeynep Çelik, AK Parti İl Başkanı Ömer Faruk Göktürk, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Harun Deniz ve ilçe yönetimi, AK Parti Yenice Gençlik Kolları Başkanı Samet Demirtaş, İl Genel Meclisi’nin AK Parti’li üyeleri Mesut Akdeniz ve Hüseyin Turna ve beraberindekiler, Yenice ilçesinde hayır cemiyetlerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı’ndan köy hayırları ile ilgili yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Bizleri samimiyetle karşılayan Çal Köyü Muhtarı Serkan Yaman’a, Karaköy Muhtarı Mehmet İnce’ye, Taban Köyü Muhtarı Cemil Akgün’e, Kovancı Köyü Muhtarı Ergün Gerez’e, Yarış Köyü Muhtarı Salih Akdeniz’e ve Hacılar Köyü Muhtarı Şükrü Filiz’e gönülden teşekkür ediyoruz. Geleneklerimizi yaşatan, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu güzel organizasyonlarda emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız.”

(HABER MERKEZİ)
Paylaş