havadurum

Rotary'de yeni dönem; Başkan Soykan Özer

1314

 1983 yılında kurulan Çanakkale Rotary Kulübünün, Truva Otel’inde yaptığı üye kabul törenine Rotary 2440’ıncı Bölga Guvernör Yardımcısı Serkan Çağlar, Dönem Başkanı Eren Günal, gelecek Dönem Başkanı Soykan Özer ve Rotary Kulübü üyeleri katıldı. Açılış konuşmasını yapan Guvernör Yardımcısı Çağlar, Çanakkale kulübünün hızla büyüdüğünü ifade etti. Çanakkale Rotary Kulübünün son yıllarda büyük bir büyüme gösterdiğini söyleyen Çağlar; “Çanakkale, Eren Günal’a verdiği destekle çok güzel bir dönem geçirdi. Burada 18 üye ile başladınız ve 21 üyelik bir kulüp oldunuz. Bu ortalama açısından çok büyük bir rakam ve yüzde 20 büyüdüğünüzü işaret ediyor. 20 kişinin üzerine çıkan kulüpler uluslararası Rotary’de büyük kulüp olarak gözüküyor. Siz de büyük kulüp olma yolunda hızla ilerliyorsunuz. Çanakkale Rotary kulübü marka olmuş bir kulüp. Bunun da sebebi, sizin üstün emeklerinizle, müthiş gayretlerinizle yaptığınız 30 Ağustos Yüzme Yarışları” dedi.

 
“Aramıza hoş geldin Rotaryen Metin Değirmenci”
Çanakkale Rotary Kulübü Dönem Başkanı Eren Günal, üye kabul töreninde yaptığı konuşmada; “Sevgili Metin Değirmenci, şuandan itibaren topluma hizmet veren meslekte yüksek ahlak standartlarını teşvik, dünyada iyi niyet ve barışın kurulmasına yardım eden, iş ve meslek sahibi kişilerin dünya ölçüsünde birleştiği bir kuruluş olan Rotary’ye adımınızı atmış bulunmaktasınız. Eminim ki, düşündükleriniz, söyledikleriniz ve yaptıklarınız, gerçeğe uygun, ilgililerin tümü için adil, iyi niyet ve daha iyi dostluklar sağlayacaktır. Rotary’de geliştireceğiniz dostluk ve tanışıklığı topluma hizmet vermek için bir fırsat sayınız. Hizmetin her Rotaryen’in olduğu gibi sizin de idealiniz olacağından kuşkumuz yoktur. İş ve meslek hayatınızda başarılı bir kişi olarak Rotary’ye katıldınız. Rotary’nin size verdiği görev, Rotaryen olarak bu niteliklerinizi daha da yükselterek topluma karşı olan sorumluluklarınızı, görevinizi yerine getirmek ve insanlara hizmet etmektir. Aramıza hoş geldin Rotaryen Metin Değirmenci” dedi.
 
“Müşterilerime karşı dürüst olmayı Rotaryen olarak beyan ederim”
Üye töreninde Metin Değirmenci; “İşimi ve mesleğimi topluma hizmet etmek için topluma fırsat olarak görmeyi, işimi ve mesleğimi ülkemin kurallarının ve içinde bulunduğum toplumun ahlak standartları doğrultusunda ve özüne sağdık kalmayı, işimi ve mesleğimi yüceltmeyi ve seçtiğim iş ve meslekte en üst ahlak standartlarını geliştirmek ve bunun için elimden gelen tüm gayreti sarf etmeyi, işverenimi yanımda çalışanlarıma, ortaklarıma, rakiplerime, müşterilerime karşı dürüst olmayı iş ve meslek sahibi Rotaryen olarak kabulüme beyan ederim” dedi.   (Oya Koyuncu)
Paylaş