Rotary, Başkan Gökhan`ı unutmadı

Rotary Kulübü`nün düzenlediği geceye Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile 25 yıl önce Çanakkale Anadolu Lisesi’nde okuyan Amerikalı Stacy oldu.

1217
 
Çanakkale’nin köklü sivil toplum kuruluşlarından Rotary Kulübü tarafından düzenlenen geceye katılan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan`ın doğum günü de kutlandı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Çanakkale Rotary Kulübü Başkanı Serhat Soydan; bu anlamlı gecenin çok anlamlı konukları olduğunu belirterek, geride kalan seçimlerin Çanakkale ve Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni ederek, seçimlerde gösterdiği başarıdan dolayı Ülgür Gökhan’ı tebrik etti ve bu vesile ile doğum gününü kutladı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise, kendisine oy versin ya da vermesin seçimlerde kendisine gösterilen teveccühten dolayı tüm Çanakkale halkına teşekkür etti. Gökhan, sorumluluklarının daha da arttığının bilincinde olduğunu ve bu bilinç ile hizmet etmeye devam edeceğini ifade etti. Daha sonra bir konuşma yapan Rotary Kulübü kurucularından Ruşen Fuat Gökhan da, geceyi anlamlandıran konukları olduğunu; 25 yıl önce öğrenci değişimi programında kızı Merve ile aynı sınıfı ve evi paylaşan, şimdi Öğretim Görevlisi olarak Amerika’da iki çocuğu ve polis eşi ile birlikte yaşayan Stacy’nin aralarında olmasının kendisini ve ailesini çok mutlu ettiğini ifade etti ve bu mutluluğu Rotary ailesi ile paylaşmaktan dolayı sevinç duyduğunu kaydetti. 25 yıl önce temellerini attıkları arkadaşlık ve kardeşlik duygularını ifade eden Stacy, Çanakkale ile ilgili izlenimlerini Rotary Kulübü`nün üyeleriyle paylaştı.
 
 
Başkan Gökhan’a doğum günü sürprizi
Çanakkale Rotary Kulübü`nün düzenlediği gecede Belediye Başkanı Ülgür Gökhan`a doğum günü sürprizi yapıldı. Rotary Kulübü üyeleri, Başkan Ülgür Gökhan için hazırlanan doğum günü pastası alkışlar eşliğinde kesildikten sonra kendisine nice sağlıklı yıllar dilediler. Doğum günü pastasının mumlarını üfleyen Başkan Gökhan, bu güzel kutlama için Rotary Kulübü`ne teşekkür etti. Gecenin devamında Rotary Kulübü tarafından yürütülen spastik özürlülere yardım kampanyası için çekiliş de gerçekleştirildi.
 
 
 
Paylaş