havadurum

Reeder halka arz oluyor! Reeder halka arz ne zaman başlayacak, fiyatı ne kadar olacak?

Reeder halka arz tarihleri takvimi belli oldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan Reeder talep toplama tarihleri açıklandı. Reeder halka arz ne zaman başlayacak, fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar…

1371

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan Reeder Teknoloji'nin halka arz tarihleri açıklandı. Reeder halka arz için talep toplama süresi 3 gün olacağı açıklanırken hisse kodu ise REEDR olarak açıklandı. Yüzde 25,26 halka arz açıklık oranı olan şirketin toplamda 215 milyon adet lot dağıtacağı kaydedildi.

Reeder halka arz ne zaman?

Reeder halka arz tarihleri 13-14-15 Eylül 2023 olarak açıklandı. Halka arz için talep toplama süresi 3 gün olacak. Buna göre, 13 Eylül Çarşamba günü saat 09.00 itibarıyla başlayan talep toplama işlemleri, 15 Eylül Cuma günü saat 17.00'de sona erecek.

Reeder halka arz fiyatı ne kadar olacak?

Reeder halka arzda 1 TL nominal değerli paylar 9,30 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak olup bireysel yatırımcıya eşit dağıtım yapılacak. Buna göre Reeder’ın halka arz büyüklüğü yaklaşık 2 milyar TL olacakken halka açıklık oranı %25,26 olacak.

(Damla Yeltekin)

Paylaş