havadurum

Rakip Darıca Gençlerbirliği`ni tanıyalım...

Darıca Gençlerbirliği, 1934 yılında Kocaeli ilinde kurulmuş futbol kulübüdür. Maçlarını 6.500 kişilik Darıca İlçe Stadı’nda oynarlar. Renkleri Yeşil-Sarıdır. Stadı özellikle ev sahibi takım için çok avantaj taşımaktadır.

776
 
Darıca ilçesi, Kocaeli İl Merkezinin yaklaşık 48 km. batısında, Gebze İlçesinin güney batısında, Kocaeli Yarımadası’nın körfez şeridi üzerinde kurulmuştur. Batısında İstanbul İli Tuzla İlçesi, doğusunda Gebze İlçesi Eskihisar Köyü bulunmaktadır. Yüz ölçümü yaklaşık 24 km²’ dir. Denizden yüksekliği ortalama 28 metredir. Darıca’nın nüfusu  son sayımda166.966 olarak belirlenmiştir. Kocaeli – Darıca arası 58 kilometredir.
 
Darıca Gençlerbirliği, 1934 yılında Kocaeli ilinde kurulmuş futbol kulübüdür. Maçlarını 6.500 kişilik Darıca İlçe Stadı’nda oynarlar. Renkleri Yeşil-Sarıdır. Stadı özellikle ev sahibi takım için çok avantaj taşımaktadır. Arka tarafı deniz olan Darıca İlçe Stadı’nın her tarafı ağaçlarla kaplı, zemini ise futbol oynamaya müsaittir. Gelen konuk taraftarlar için portatif misafir tribünü vardır..
 
Genel olarak oyun disiplinine sadık, genç ve çok koşan bir ekip Darıca Gençlerbirliği. Tarfatar grupları Çınaraltı oynadıkları tüm deplasman maçlarında kalabalık olarak takımlarını desteklemişler. İç saha maçlarında tam bir organize taraftar grubu görüntüsündeler. Darıca deplasmanı her takım için gerçekten çok zor bir dış sahadır...
 
OLAY SPOR
Paylaş