havadurum

PTT 172 yaşında

PTT`nin 172. kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

448
Çanakkale PTT Başmüdürü Abdülkadir Biçkici ve beraberindeki müdür ile müdür yardımcıları ve PTT personeli, PTT teşkilatının kuruluşunun 172. yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı`na çelenk sundu. Saygı duruşunun ardından çelenk töreni sona erdi. Daha sonra PTT kargo çalışanları araçlarıyla şehir içinde tur atarak kuruluş yıldönümü coşkusunu kentin cadde ve sokaklarına taşıdı. Çanakkale PTT Başmüdürü Abdülkadir Biçkici, 172 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan PTT`nin müşterilere en iyi hizmeti sunduğunu söyledi. PTT olarak sundukları kargo hizmetiyle de vatandaşların ucuz ve hızlı hizmet almasını sağladıklarını kaydeden Biçkici; “Vatandaşlarımız ülkemizin her noktasına kargo gönderebilirler. PTT binamızda emekli maaş ödemelerini, sigorta, kredi kartı, telefon tahsilatı, havale ve nakit ödeme işlemleri yaparak Çanakkale’de en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz” dedi. PTT`nin 172. kuruluş yıldönümü nedeniyle hizmet binasında müşterilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
 
 
PTT Teşkilatından Karakaş’a ziyaret
PTT Teşkilatının 172.kuruluş yıldönümü nedeniyle PTT Baş Müdürü Ali Biçkici ve beraberindeki heyet Çanakkale Belediye Başkan Vekili Dr.Celal Karakaş’ı makamında ziyaret etti.
 
Ziyarette Başkan Ülgür Gökhan’a vekalet eden Dr.Celal Karakaş ülkenin en eski teşkilatlarından biri olan PTT Teşkilatının 172.Kuruluş yıldönümü nedeniyle tüm teşkilat çalışanlarının gününü kutladı.
Paylaş