havadurum

Pınar’dan AKP ile CHP’ye uyarı

Genel Merkez tarafından MHP Merkez İlçe Başkanı olarak atanan Hakan Pınar göreve başladı.

1248
 
 
Genel merkezin Merkez İlçe Başkanı olarak atadığı Hakan Pınar, dün basın toplantısı düzenleyerek Merkez İlçe Yönetimi`ni kamuoyuna açıkladı. Pınar “Tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden merkez yürütme kurulumuz ve başkanlık divanımız tarafından Milliyetçi Hareket Partisinin Çanakkale ili merkez ilçe kurucu yönetim kurulu başkanlığı yine tüzüğümüzün 34. maddesi uyarınca tarafıma tevdi edilmiştir. Süreç içerisinde yaptığım geniş istişareler neticesinde genel merkezimiz Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin destek ve olurları ile oluşturduğum merkez ilçe yönetim kurulunu oluşturdum” dedi.
 
“CHP ile AKP`yi denetleyeceğiz”
“Özellikle insan ilişkileri beden dili ve kuruldukları noktalarda gerçekten değer katabileceğine inandığımız arkadaşlara yönetimde yer verdik bundan sonra takip edeceğimiz yol haritamız tamamen kucaklaşma üzerinedir” diyen Pınar; “Dışarıda kimseyi bırakmayacağız. Çünkü bizim çalışmalarımızı kısman takip eden arkadaşlar bilir ki her kesimden arkadaşımız var buradaki misyonumuz tamamen kucaklama misyonudur. Çanakkale’nin sorunlarına ineceğiz bu kutnuda yerel yönetimde bulunan CHP`yi çok ciddi manada denetleyeceğiz. Genelde iş başında olan AK Parti yine ciddi denetimimizdedir. Uyarıyoruz yanlış yapmasınlar” şeklinde konuştu.
 
Pınar`dan İhsanoğlu`na destek
Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek vereceklerini kaydeden Pınar şu şekilde konuştu: “Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’na genel merkezimiz çatı adayı diyor ama ben bundan ziyade Milli Mutabakat adayı diyorum. Kendisi demokrat Müslüman ve bunu asla siyasi malzemeye alet etmeyen, aile yaşantısıyla dünya diplomasisinde aldığı görevlerle Türkiye’yi temsil etmiş. MHP`lilerden Milli Mutabakat adayımıza tam destek istiyoruz. 10 Ağustosa kadar geçici evlilik yaptığımız Cumhuriyet Halk Partisi, Büyük Türkiye Partisi, Demokrat Parti, Demokratik Sol Parti gibi diğer partilerle uyum içerisinde çalışacağız. Amacımız Ekmeleddin beyin Çanakkale’de en yüksek oy alması.”
 
Merkez İlçe’de yeni yönetim belirlendi
MHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Pınar`ın başkanlığında oluşan yönetim kurulu şu şekilde: “Aziz Kılınç, Kürşat Ertürk, Mehmet Atlı, Necdet Koşak, Mustafa Kutlu, Necip Fazıl Bayram, Oğuz, Selman Sevim, Sefer Göztepe, Faruk Kalkar, İhsan Erkin, İlhan Yelkenci, Hasan Adanalı, Meltem Potuk, Ruhi Akkoyun, Erdinç Engin, Hasan Casim Girgin, Volkan Akün, Salim Korkmaz, Recep Ergin, Alaattin Gündoğdu, Hacı Murat Ünal, Nihat Bakkal, Cahit Taş, Serkan İlaslan, Aydın Üstün, Metin Kömürcü.”
Paylaş