havadurum

Pendikspor - Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? Trendyol Süper Lig'de Bu Hafta

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Pendikspor ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Pendikspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

2572

Spot: Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Pendikspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11’leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Pendikspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Pendikspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Pendikspor - Galatasaray maçı 2 Aralık Cumartesi günü saat 19:00’da oynanacak. Mücadeleyi beIN Sports 1 'de canlı izleyebilirsiniz. Maçın canlı anlatımını ve son dakika gelişmelerini resmi sitelerinden takip edebilirsiniz.

Pendikspor - Galatasaray maçının muhtemel 11’leri

Pendikspor - Galatasaray maçının muhtemel 11’leri şöyle:

Pendikspor: Uğurcan, Emre, Mehmet, Erhan, Furkan, Hakan, Oğuzhan, Emrah, Burak, Mustafa, Gökhan

Galatasaray: Muslera, Angeliño, K. Ayhan, Abdülkerim Bardakcı, S. Boey, D. Mertens, W. Zaha, H. Ziyech, L. Torreira, K Demirbay, M. Icardi

Pendikspor - Galatasaray maçının hakemi kim?

Pendikspor - Galatasaray maçının hakemi Volkan Bayarslan.Bayarslan’ın yardımcıları Süleyman Özay ve Alex taşcıoğlu. Dördüncü hakem ise Direnç Tonusluoğlu.

Pendikspor - Galatasaray maçının önemi

Pendikspor - Galatasaray maçı, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında liderlik mücadelesi veren iki takımın karşılaşması olacak. Galatasaray, 13 haftada topladığı 29 puanla lider durumda. Pendikspor ise 26 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Bu maç, hem zirve yarışı hem de averaj hesapları açısından büyük önem taşıyor. Galatasaray, bu maçı kazanarak liderliğini sürdürmek ve rakiplerine fark atmak istiyor. Pendikspor ise evinde Galatasaray’ı yenerek hem liderliğe ortak olmak hem de taraftarına büyük bir sevinç yaşatmak istiyor. Bu maç, Türk futbolunun en heyecanlı ve çekişmeli maçlarından biri olmaya aday. (Haber Merkezi)

Paylaş