havadurum

Özür diledi, kabul gördü...

Çanakkale Belediye Meclisi Mart ayı ilk toplantısında hakarete varan konuşmalar yapan AKP Belediye Meclis üyesi Hakan Vural, Belediye başkanı Ülgür Gökhan’dan özür diledi. Gergin geçen toplantının ardından hatasını anlayan AKP’li Hakan Vural, dünkü mecliste “Kastı aşan laf ettim. Özür dilerim” diyerek kendini affettirdi.

1087
Gökhan; “Yakışanı yaptınız”
Belediye Meclisi’nde Başkan Ülgür Gökhan’a söylediği sözler üzerine özür dileyen Vural; “Kastı aşan laf ettiğimin farkına vardım. Belediye Başkanımız ve diğer üyelerden özür diliyorum. Siz benim büyüğüm olarak bunu yaşımın küçüklüğüne ya da ortamın gerginliğine verebilirsiniz” dedi.
 
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da Vural’ın özrünü memnuniyetle karşıladığını belirterek; “Belediye Başkanlığı, meclis üyeliği geçici. Kentte yaşayacaksak saygı ve sevgiyi muhafaza edeceğiz. Size teşekkür ediyorum. Yakışanı yaptınız” dedi.
 
 
Çanakkale Belediye Meclisi Mart ayı ilk toplantısında AKP Belediye Meclis üyesi Hakan Vural, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a yönelik  “Ben şerefli bir insanım siz öyle olmayabilirsiniz” sözleri toplantıda gergin anların yaşanmasına neden olmuştu. Bu sözlere Başkan Ülgür Gökhan; “İftira atmayın. İşin adabını kaçırmanız size artı puan kazandırmıyor. Sizin beğenmediğiniz konuya bizim beğeniyorum dememiz peşkeş çekmek midir? Hırstan ağzınızdan neler çıktı farkında değilsiniz” sözleriyle yanıt vermişti. AKP Belediye Meclis üyesi Hakan Vural ikinci oturum açılışında Başkan Ülgür Gökhan’dan özür diledi. Başkan Gökhan da özrü kabul ettiğini ifade etti.
 
“Kastı aşan laf ettim. Özür dilerim”
Çanakkale Belediye Meclisi Mart ayı ikinci toplantısında söz alan AKP Meclis üyesi Hakan Vural; “İlk meclis toplantısı gergindi. Akşam tekrar izledim. Kastı aşan laf ettiğimin farkına vardım. Belediye Başkanımız ve diğer üyelerden özür diliyorum. Siz benim büyüğüm olarak bunu yaşımın küçüklüğüne ya da ortamın gerginliğine verebilirsiniz” dedi.
 
“Yakışanı yaptınız”
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da Vural’ın özrünü memnuniyetle karşıladığını belirterek; “Belediye Başkanlığı, meclis üyeliği geçici. Kentte yaşayacaksak saygı ve sevgiyi muhafaza edeceğiz. Size teşekkür ediyorum. Yakışanı yaptınız” dedi. Gökhan şunları söyledi; “Daha hareketli, yüksek seviyede sunum yaptınız. Benim daha önceden bu alanda konuta karşı olduğum şimdi uygun bulduğum konusunda eleştiri vardı. Sizi haklı çıkarma adına cümleye başladım. O sahilde bugüne kadar tamamen konut olarak imar tadilatına karşı çıktım. Benim karşıtlığım müstakilen konut inşaatınadır. Deniz kıyısı alanın tamamen konut olmasına karşıyım.Fakat özel proje alanının zeminin tamamen halka açık olduğu uygulamalar daha farklıdır.Bunu anlatmaya çalıştım. Siz heyecanlı ve kızgındınız. Lafımı bitirseydim o konuşmanız olmayabilirdi. Konuları uzun süre düşmanlık olarak sürdürmemeliyiz. Olay kişiselleşmemelidir.”
Paylaş