Özkurnaz’ın duyarlılığı

Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği Meclis Başkan Vekili Erenköy Belediye Başkanı Alaattin Özkurnaz, Çalıştay’ın bir gün ertelenmesi için gerekli girişimleri yapacağını bildirdi. Başkan Özkurnaz; “Değişiklik olmazsa Çan Etili`deki mitinge katılacağım” dedi.

541
2-3 Haziran tarihlerinde Güre’de düzenlenecek “Kazdağları ve Madencilik” konulu Çalıştayın, 3 Haziran tarihinde Çan Etili’de düzenlenecek. “Siyanürcü şirket Memleketi terk et” mitingi ile aynı güne denk gelmesi konusundaki tartışmalara son noktayı Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği Meclis Başkan Vekili Erenköy Belediye Başkanı Alaattin Özkurnaz koydu. Başkan Özkurnaz, “Gerekli girişimleri yapıyorum çalıştay ya ertelenecek ya da bir gün öne alınacak” dedi.
 
“Miting daha önemli”
Güre`deki çalıştay ve Çan Etili`deki miting hazırlıklarını yakından takip ettiğini ifade eden Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği Meclis Başkan Vekili Erenköy Belediye Başkanı Alaattin Özkurnaz; “Çalıştay ya bir gün geriye alınacak. Ya da iptal edilecek. Çünkü miting olayı daha önemli. Salih Sönmezışık`la da görüşeceğim, gerekirse çalıştay saat 12’de bitirilecek, oradan toplu olarak etkinliğe gidilebilir.” dedi.
 
Özkurnaz şunları söyledi; “Çalıştay bir gün geriye alınabilir. Eğer bu gerçekleşmezse miting Saat 14’de,  çalıştay 12’de bitirilir. Katılımcılar toplu olarak mitinge götürülebilir. Böyle olması daha da iyi olur. Böyle de olmalı. Ben gerekli iletişimi kuracağım.Ben değişiklik olmazsa Çan Etili köyündeki mitinge katılacağım. Çalıştay teorik bir konu. Her zaman olabilir ama eylem her zaman olmaz. Bizim tercihimiz Çan Etili olacaktır.”
Paylaş