havadurum

"Özgür ve onurlu bir kent için hep birlikte, bir daha"

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yerel seçimler için partisinden tekrar aday adayı oluyor. Pazartesi günü saat 12:30`da aday adaylığını açıklayacağı öğrenilen Başkan Gökhan, “Halkla birlikte, halkın içinde, özgür ve onurlu için birlikte yapacağımız daha çok şey olduğuna inancımla, Çanakkale Belediye Başkanlığı görevine bir kez daha talibim” dedi.

991
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, dün açıklama yaparak belediye başkanlığı görevine bir kez daha talip olduğunu söyledi. “2002 yılında devraldığım Belediye Başkanlığı görevini, 2004 ve 2009 yıllarında gerçekleşen yerel seçimlerde Çanakkale halkının verdiği büyük destekle perçinleyerek bugüne dek sürdürdüm” diyen Başkan Gökhan, “Görev süremin son gününe dek de, Çanakkale’ye hizmet etmek, kentlime verdiğim sözleri yerine getirmek üzere aynı şevk ve heyecanla çalışmalarımı sürdüreceğim” dedi.
 
 
“Bir kez daha”
2002 yılından bu yana Çanakkale Belediye Başkanı olarak görev yapan Gökhan, seçimlerde başkanlığa “bir kez daha talibim” dedi. Gökhan, “Halkla birlikte, halkın içinde, Çanakkale’ye mekânsal olarak daha konforlu, yaşamsal olarak daha özgür ve onurlu bir kent havası solutmak üzere birlikte yapacağımız daha çok şey olduğuna inancımla, 2014 yılı Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimlerinde belirlenecek Çanakkale Belediye Başkanlığı görevine bir kez daha talibim” şeklinde konuştu.
 
 
“Hayırlı, uğurlu olsun” dedi
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı; “Aday adaylığı başvurumu yapmak üzere, 29 Temmuz Pazartesi günü saat 12:30’da Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı’n da olacağım. Çanakkale Belediye Başkanlığı için adaylığımın en güzelini hak eden kentimize, en iyisine layık kentlimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, belirlenen gün ve saatte sizi de görmekten mutluluk duyacağımı bilmenizi istiyorum.”
Paylaş