Özay`ın dosyaları hazır

2014 yerel seçimleri ile birlikte hem siyasete hem de yerel yönetime geri dönmeye hazırlanan eski milletvekili ve Çanakkale Belediyesi eski Başkanı İsmail Özay, parti başvurusunu önümüzdeki hafta yapacak.

841
Cumhuriyet Halk Partisi`nde (CHP) mevcut aday adaylarının bu hafta aday adaylıklarını açıklamaları bekleniyordu. Ancak 31 Temmuz`a kadar konulan süreyi değerlendirmeye niyetli olan aday adayları, açıklamalarını önümüzdeki haftaya bıraktı. Aday adayı olacağı bilinen ve bir süredir parti içi çalışmalarını yürüten İsmail Özay da başvuru ve açıklamayı önümüzdeki haftaya bıraktı. Özay`ın “Bütün evraklarımızı hazırladık. Belki son birer kontrolün ardından evraklarımızı önümüzdeki hafta partimize teslim edeceğiz” dediği öğrenildi.
 
“Efsane dönüyor”
Çanakkale 14 seneye yakın belediye başkanlığı yapan İsmail Özay için aday adaylığı başvurusunun yapıldığı gün parti önünde kalabalık bir destekçi topluluğunun bulunması bekleniyor. Aday adaylığı sürecini resmi olarak başlatacak Özay`ın bu süreç içinde “Efsane dönüyor” sloganı ile destekleneceği öğrenilirken, partide adaylığı güçlü adaylarından olan Özay`ın önemli projelerle seçime girmeyi planladığı ileri sürüldü.
Paylaş