havadurum

Osijek - Adana Demirspor maçı ne zaman, hangi kanalda? UEFA Avrupa Konferans Ligi Heyecanı

Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Osijek ile rövanş maçına çıkıyor. Mavi-lacivertliler, ilk maçta 2-1 kazandıkları rakiplerini deplasmanda yenerek play-off turuna yükselmek istiyor. Peki, Osijek - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar…

887

Osijek - Adana Demirspor maçı ne zaman, hangi kanalda? UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden Adana Demirspor, Hırvatistan ekibi Osijek ile rövanş maçına çıkıyor. İlk maçta rakibini 5-1 yenen mavi-lacivertliler, turu geçmek için avantajlı durumda. Peki, Osijek - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar…

Osijek - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Osijek - Adana Demirspor maçı 17 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de oynanacak. Karşılaşma Hırvatistan’ın Osijek şehrindeki Gradski Vrt Stadyumu’nda gerçekleştirilecek.

Osijek - Adana Demirspor maçı hangi kanalda?

Osijek - Adana Demirspor maçı TV 8,5 ve Exxen kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca karşılaşmayı TV 8 adresinden canlı takip edebilirsiniz.

Osijek - Adana Demirspor maçının hakemi kim?

Osijek - Adana Demirspor maçının hakemi İsviçre Futbol Federasyonu’ndan Sandro Schärer olacak. Schärer’in yardımcılıklarını ise Bekim Zogaj ve Stephane De Almeida yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Fedayi San olacak.

Adana Demirspor’un play-off turundaki olası rakibi kim?

Adana Demirspor, Osijek’i elemesi halinde play-off turunda UEFA Avrupa Ligi’nden Olympiakos-Genk eşleşmesinin mağlubu ile karşılaşacak. Bu turun maçları 24-31 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Paylaş