"Önemli işlere imza atmış bir isim"

Ak Partili Bülent Turan, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin açıklanmasıyla beraber, İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine atandı. Çanakkale Ak Parti Milletvekili Ayhan Gider, seçim sürecinde olduğu gibi, Ak Partili Turan'ın Türk siyasetinde önemli bir rol oynadığını belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.

1303

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin ardından, kurulacak olan yeni kabine merak konusu olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın bakan yardımcılıklarına atama kararlarının ardından, Geçmiş Dönem Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Ak Parti Milletvekili olan Bülent Turan İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine getirildi. Ak Partili Turan`ın yeni görevine ilişkin tebrik mesajı yayımlayan Milletvekili Gider; "Artık Çanakkale`nin değil, 81 vilayetimizin sorumluluğu, Bülent Turan`ın omuzlarında" diye konuştu.

Ak Partili Gide; "81 vilayetimizin sorumluluğu, Bülent Turan`ın omuzlarında"
Resmi Gazete`de yayınlanan. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın bakan yardımcılıklarına atama kararlarıyla beraber, Geçmiş Dönem Çanakkale Ak Parti Milletvekili Bülent Turan İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine getirildi. Ak Partili Turan`ın yeni görevinde de önemli işlere imza atacağını belirten Çanakkale Ak Parti Milletvekili Ayhan Gider; "Bülent Bey, İstanbul ve Çanakkale milletvekillikleri döneminde de, AK Parti Grup Başkanvekilliği görevinde de Çanakkalemiz için son derece önemli işlere imza atmış önemli bir isim. Önceki görevlerinde neler yaptıysa, İçişleri Bakan Yardımcılığı görevinde de aynı şekilde önemli işlere imza atacağına inanıyorum. Artık Çanakkale`nin değil, 81 vilayetimizin sorumluluğu, Bülent Turan`ın omuzlarında. Bir Çanakkaleli olarak, kendisinin bu göreve getirilmesinden mutluluk duyduk" dedi.
(Atilla Akın)

Paylaş