havadurum

Önder, adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi eski merkez ilçe başkanı Nejat Önder Cumhuriyet Halk Partisi merkez İlçe Başkanlığına yeniden aday oldu. Parti binası önünde adaylığını açıklayan Önder, “Seçim sürecinde seçim sonucu ne olursa olsun, parti içi birlikteliğin bozulmadan devam etmesi noktasında, tüm gücümle bütün arkadaşlarımızın yanındayım” dedi.

685
 
Cumhuriyet Halk Partisi`nde Merkez İlçe Başkanlığına Nejat Önder de aday oldu. Önder adaylığını parti binası önünde yaptı. Basın açıklamasına CHP Çanakkale eski milletvekili İsmail Özay İl Başkanı Hamza Karagöz ve çok sayıda partili katıldı.
 
Önder, Merkez İlçe Başkanlığı`na seçilmesi halinde, yönetimle birlikte parti içi demokrasi çarklarının hızlı ve sağlıklı bir şekilde çalışması için, sendikalar, sivil toplum örgütleri, çevre örgütleri, meslek odaları, gençlik ve kadın örgütlenmeleri ve köy çalışmaları konusunda hummalı bir program sergileyeceğini ifade etti. Önder’in yönetim kurulu üyelerini açıklamaması ise dikkat çekti.
 
“Bizim kavgamız AKP iledir”
Cumhuriyet Halk Partisini, devlet kurmuş ve işleyişinde devlet geleneğini göz ardı etmeyen koca bir çınar olarak tanımlayan CHP Merkez İlçe Başkan adayı Önder şunları söyledi; “Parti içerisindeki tüm organlar, tüm partililer bu çınarın köklerini, ve tüm gövdesini beslemede yüksek bağlılık bilinci ve sorumluluk duygusuyla görevini yaparlar, yapmalıdırlar. Gücünü halktan alan CHP, yenilenen tüzüğüyle, tüm partililerimizi bulundukları konumlarda sorumlu davranmaya, sinerji yaratmaya, ortak zeminlerde çalışmaya davet etmektedir.
 
Bu bağlamda günümüz siyasi konjoktürü tüm parti örgütlerinin ve yerel yönetimlerimizin bir arada olmasını zorunlu kılmaktadır. Birlikteliğimizi sağlıklı bir zemine oturtmanın tek ve yegane yolu; her kurumun parti tüzüğümüzde tanımlanan asli görevlerine uygun çalışmalarıdır. Takdir edersiniz ki, ancak ve yalnızca bu akılcı yöntemle parti içerisinde kalıcı ve verimli bir çalışma ortamı yaratılır ve partimiz olması gereken noktaya taşınabilir. Açık yürekliliğimle ifade ediyorum ki, seçim sürecinde seçim sonucu ne olursa olsun, parti içi birlikteliğin bozulmadan devam etmesi noktasında, tüm gücümle bütün arkadaşlarımızın yanındayım.”
Paylaş