Önder: “Ateşten Gömlek Giydik”

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder’e iadei ziyarette bulundu. Başkan Gökhan; “Saflar önemli değil. Mücadeleyi birlik içinde yapmalıyız” derken Önder de “Ateşten gömlek giydik ama seçim kaygısı taşımıyoruz” dedi.

515
Ziyarette bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Seçim sürecinden sonra önümüz-de ilk etapta en büyük siyasi mücadele yerel yönetim seçimlerinde olacaktır” dedi. Sürecin içerisine genel seçimler ya da referandum süre-cinin de eklenebileceğini ifade den başkan Gökhan şunları söyledi; “Çanakkale merkez ilçede bizle birlikte dört tane il belediyesi üç tane belde belediyesi olarak tamamı CHP iktidarıdır. Bunu devam ettirmek sürdürmek oralarda CHP’nin kazanmasını sağlamak için caba göstereceğiz. Hedef yine merkez belediyeleri almak olacaktır. Ama şu an bizim olmayan belediyeleri de almak. İl genel meclisinde çoğunluğu il çapında ele geçirmek de gerekiyor. Seçim süreçlerinde siyasi mücadeleler olması gayet doğaldır. Onlar seçim süreci mücadelesidir. Önümüzde ki seçim süreçlerine kadarda örgütün bütün üyeleri merkez ilçenin bütün üyeleri hangi görevde olursa olsun herkes el, gönül birliği ile seçim mücadelelerinde görev almalıdır. Saflar önemli değil. Mücadeleyi birlik içinde yapmalıyız.”
 
CHP’de kongrelerin tamamlandığını bu süreçte siyasal ayrışmalar olduğunu hatırlatan CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder; “Bizler yerel seçimleri geçirecek görevi üstlendik. Ateşten gömlek giydik. Çanakkale merkez, Kepez, Kumkale ve İntepe’de dalgalanan sosyal demokrat bayrağımızı yine gönderde tutacağımızdan kuşkumuz yok. Örgüt olarak seçim kaygısı taşımıyoruz. Hiç kimseyi ötelemeden herkesi kucaklayacak bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz” dedi.
Paylaş