"Okulumu Renklendiriyorum" projesi ile okullara renk geliyor

ÇOMÜ ve Kale Seramik'ten anlamlı iş birliği "Okulumu Renklendiriyorum" projesi için koordinasyon toplantısı gerçekleşti.

232

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, ÇOMÜ Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü ve Kale Seramik Sosyal Sorumluluk Kulübü, "Okulumu Renklendiriyorum" projesi için bir araya geldi. Toplantıda, kurumlar arası iş birliği ve sosyal sorumluluk projelerinin yaygınlaştırılması adına önemli adımlar atıldı. Toplantıya ÇOMÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülay Cengiz Taşlı, Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, Araştırma Görevlisi Merve Temiz Topsakal, Kale Seramik Sosyal Sorumluluk Kulübü üyeleri Begüm Büyükpehlivan, Zafer Erdinç ve Pınar Şen katıldı.

Çocuklar için daha canlı ve renkli eğitim ortamları oluşturma

Koordinasyon toplantısında, toplumsal fayda sağlama projeleri üzerinde görüş alışverişinde bulunulurken, özellikle "Okulumu Renklendiriyorum" projesinin nasıl daha geniş kitlelere ulaştırılabileceği ve sürdürülebilirliği üzerine fikir birliğine varıldı. Bu anlamlı iş birliği sayesinde, bölgedeki okulların fiziki koşullarının ve çocukların eğitim ortamlarının daha renkli hale getirilmesi hedefleniyor.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş