Öğrencilere tanıtım çantası dağıtıldı

Türkiye-Avrupa Birliği ortaklığında yürütülen IPARD III Programı kapsamında, öğrencilere yönelik tanıtım ve eğitim desteği sağlamak amacıyla Çanakkale’de 500 adet tanıtım çantası dağıtıldı.

220

Türkiye-Avrupa Birliği ortaklığında, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından yürütülen IPARD III Programı kapsamında hem çiftçilere yönelik projelerin tanıtımı hem de eğitim desteği sağlamak amacıyla 500 adet tanıtım çantası öğrencilere ulaştırıldı.

Programda, TKDK Başkanı Dr. Ahmet Antalyalı'ya Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, TKDK Çanakkale İl Koordinatörü Hasan İskender ve Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta eşlik etti. Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen "IPARD III Teknik Destek Projesi" kapsamında hazırlanan okul çantaları ve broşürler öğrenci çocuklarımıza dağıtıldı. Çantaları alan çocuklar çok mutlu oldular.

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, programın önemine dikkat çekerek, daha fazla vatandaşımız bu önemli yeniliklerden yararlanma imkanına kavuşmuştur açıklamasında bulundu. IPARD III Programı, Türkiye'nin kırsal kalkınmasına destek olmayı ve AB standartlarına uyum sağlamayı hedefleyerek, programın yaygınlaştırılmasıyla daha fazla çiftçi ve kırsal kesimde yaşayan vatandaşın bu desteklerden faydalanması bekleniliyor.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş