havadurum

O tekne nerede?

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü`ne ait Su Ürünleri Kontrol D09 teknesinin akıbeti merak ediliyor. Yaklaşık bir yıl önce Ezine Yeniköy Limanı`na görevlendirilen teknenin ilgisizlik nedeni ile 4 ay içinde iki kez battığı ileri sürüldü.

1076
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bünyesindeki kontrol teknesi ile ilgili iddialar, teknenin akıbeti konusunda merak uyandırıyor. Yıllardır Çanakkale merkezde görev yapan Gıda Tarım ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü`ne ait Su Ürünleri Kontrol D09 teknesi yaklaşık bir yıl önce Ezine Yeniköy Limanı`na görevlendirildi. Bu görevlendirmenin ardından Kasım ayında poyraz fırtınası nedeni ile batan tekne, daha sonra tamir ve bakımı yapılarak tekrar göreve hazır hale geldi. Ancak bakımsızlık ve ilgisizlik nedeni ile Şubat ayı içinde ikinci kez battığı ileri sürülen kontrol teknesi ile ilgili tasarrufun nasıl olacağı merak ediliyor.
 
Müdürlüğün merkezde teknesi yok!
Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü`nün Çanakkale merkezde teknesinin bulunmaması tepki çekiyor. Çanakkale`de yıllarca merkezde görevlendirilen teknenin neden Ezine Yeniköy Limanı`na alındığı, burada neden atıl durumda bırakıldığı merak ediliyor. Çanakkale merkezde balıkçı teknelerinin kontrolünden sorumlu olan kontrol teknesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü`nü ilgilendiren tüm konularda kullanılıyordu. Müdürlüğün yaklaşık bir yıldır Çanakkale`de görevli teknesinin bulunmamasına bir anlam verilemiyor.
Paylaş