havadurum

Nur Tuğba Namlı, Neler Oluyor Hayatta neden yok? Hamilelik süreci nasıl ilerliyor?

Nur Tuğba Namlı, Neler Oluyor Hayatta neden yok? Hamilelik süreci nasıl ilerliyor? Nur Tuğba Namlı’nın yerine kim geçti? Tüm detaylar haberimizde…

915

Kanal D’nin sevilen programı Neler Oluyor Hayatta’nın sunucusu Nur Tuğba Namlı, hamilelik nedeniyle bir süre ekrana veda etti. Peki, Nur Tuğba Namlı, Neler Oluyor Hayatta neden yok? Nur Tuğba Namlı’nın yerine kim geçti? Nur Tuğba Namlı’nın hamileliği kaçıncı ayda ve bebeğinin cinsiyeti ne? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Nur Tuğba Namlı, Neler Oluyor Hayatta neden yok?

Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Nur Tuğba Namlı, hamilelik süreci dolayısıyla bir süredir programa ara verdi. Namlı, 16 Şubat 2024 tarihinde yayınlanan programda yer almadı. Programı birlikte sunduğu Hakan Ural, Nur Tuğba Namlı’nın olmama nedeniyle ilgili açıklamada bulunmadı. Namlı’nın ne zaman ekrana döneceği ise henüz belli değil.

Nur Tuğba Namlı’nın yerine kim geçti?

Nur Tuğba Namlı’nın yerine Neler Oluyor Hayatta programına Merve Tokaz eşlik etti. Tokaz, daha önce de Namlı’nın izinli olduğu günlerde programda yer almıştı. Tokaz, Kanal D’nin haber spikerlerinden biri olarak tanınıyor.

Nur Tuğba Namlı’nın hamileliği kaçıncı ayda ve bebeğinin cinsiyeti ne?

Nur Tuğba Namlı, üçüncü kez anne olmaya hazırlanıyor. Namlı’nın hamileliği şu anda 7. ayında ve bebeğinin cinsiyeti kız. Namlı, daha önce de iki kız çocuğu annesi olduğunu açıklamıştı. Namlı, hamileliği boyunca sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunuyor ve takipçileriyle mutluluğunu paylaşıyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş