Necati Oğuz son yolculuğuna uğurlandı...

Cumhuriyet Halk Partisi eski il başkanlarından Necati Oğuz, 87 yaşında hayata gözlerini yumdu. Merhum Oğuz, Necippaşa camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

993
Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale il örgütünde her kademede görev yapan bir süre il başkanlığı görevini de sürdüren Necati Oğuz 87 yaşında hayatını kaybetti. Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybeden merhum Oğuz, Necippaşa camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında defnedildi.
 
Necippaşa Camiindeki cenaze törenine CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, Belediye Başkan Vekili Celal Karakaş, İl Başkanı Hamza Karagöz, Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder, Çanakkale Eski Milletvekili İsmail Özay, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile merhum Necati Oğuz’un ailesi, yakınları, çalışma arkadaşları, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Merhum Oğuz öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.
 
 
 
Paylaş