havadurum

Nadiya Hussain'den Yemek Zamanı!

Netflix'in sevilen programı Time to Eat'in enerjik sunucusu ve "The Great British Baking Show"un kazananı şef Nadiya Hussain'in yeni kitabı, pratik ve lezzetli tariflerle dolu! Türkiye'de yayımlanan ilk kitabı Şimdi Yemek Zamanı, özellikle Ramazan ayında işinizi kolaylaştıracak tarif ve önerilerle dolu.

643

Netflix'in sevilen programı Time to Eat'in sunucusu ve "The Great British Baking Show"un kazananı şef Nadiya Hussain'in Türkiye'de yayımlanan ilk kitabı Şimdi Yemek Zamanı: Hızlı Hayatlara Pratik ve Lezzetli Tarifler, Düşbaz Kitaplar tarafından okurlarla buluşturuluyor.

Şimdi Yemek Zamanı kitabı, kısa zamanda ve tek seferde çeşit çeşit yemekler çıkarmak isteyenler için ideal tarifler sunuyor. Aynı zamanda derin dondurucuyu verimli kullanmanın yollarını göstererek sıfır atığı mümkün kılan çözümleriyle dikkat çekiyor.

Hussain'in önerileriyle Türkiye'ye uygun hale getirilen malzemelerin kullanıldığı kitap, zamandan tasarruf eden bir aşçı olma fırsatı sunuyor. Özellikle Ramazan ayında iftar ve sahur menüleri için çok faydalı olabilecek 100 farklı pratik tarif, aile sofralarında kolayca ve hızla uygulanabilir.

Gün boyu evde yemek hazırlamanın zorluklarını bilen Hussain, hafta içi akşam yemeklerine ve yoğun günler için yemek sofralarına çözümler sunuyor. Basit ve lezzetli tariflerin yanı sıra, sıfır atığı mümkün kılan çözümler de kitapta yer alıyor.

Nadiya Hussain'in Şimdi Yemek Zamanı kitabı, hızlı yaşam tarzına uygun pratik tariflerle dolu bir rehber niteliği taşıyor ve herkesin mutfağında yer almayı hak ediyor.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş