Mutan, "AKP`nin ölüm tarihi 30 Mart 2014"

Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, AKP`nin ölüm tarihini kamuoyuna 30 Mart 2014 olarak açıkladı.

847
CHP Merkez İlçe`de düzenlenen basın toplantısında konuşan Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, AKP Kepez Belde Başkanı Ülkü Ay`a göndermelerde bulundu. ÇOMÜ Rektörü Sedat Laçiner`e tepki gösteren Mutan; “Bir üniversite rektörü, belediye başkanıyla siyasi bir diyaloğa giriyor. Rektör `AKP ve MHP çalışıyor siz ne yapıyorsunuz` diyor. Ülgür beyin yerinde ben olsaydım şunu söylerdim. Bir dakika rektör bey benim parti içine karışamazsın. Sayende üniversite, AKP ile o kadar çok iyi çalışıyor ki, AKP`nin Çanakkale`de çalışmasına dahi gerek yok. Siz rektör olarak üniversite bölgesinde AKP İl Başkanlığı yapıyorsunuz derdim. Haddini bileceksin haddini. Siyaset yaptığını biliyoruz ama öyle partimize dil uzatacak noktada falan da değilsin” dedi.
 
“Rüşvet konusunda siciliniz bozuk”
Mutan sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bütün AKP kurmayları başta ustaları olmak üzere o bağışların nereye gittiğini görmek istiyorlarsa, Terzioğlu Cami yaptık, bayramda gidip bayram namazı kılıp sonra dua ederken de `Allahım biz bu adam iftira etmişiz` deyip belki günah çıkarma işlemine girebilirler. Bir önceki dönemle ilgili sicili bozuk derken, biz belediye meclis üyelerine ihale vermedik. Yandaşlara peşkeş çekmedik. Bunun bilinmesini istiyorum.”
 
“AKP`nin ölüm tarihi 30 Mart 2014”
AKP Kepez Belde Başkanı Ülkü Ay`ın `Defedeceğiz` şeklindeki ifadesi,ni sert bir şekilde eleştiren Başkan Mutan, AKP`nin ölüm tarihini ise 30 Mart 2014 tarihi olarak açıkladı. Mutan; “Hani mezar taşlarında doğum tarihi ve ölüm tarihi yazar. AKP`nin defin tarihi 30 Mart 2014. Bu sadece Kepez ile alaklı da değil. Türkiye`de siyasal iklim değişecek ve ilk bayrak bu burçlara dikilecek. Ülke bu hükümetten kurtulacak. AKP`nin ölüm tarihi 30 Mart 2014. Bu tarihte AKP büyük bir yara alacak ve onarılmaz bir sürece girecek. Hastalanacak ve bundan sonra çekip gidecekler” dedi.
Paylaş