Mutan’a tebrik yağıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder ve yönetim kurulu üyeleri, yerel seçimlerde % 45 oyla güven tazeleyen Kepez Belediye Başkanı Mutanı makamında ziyaret etti. Ziyarete Kepez Cumhuriyet Halk Partisi Belde Başkanı Birol Arslan da eşlik etti.

517
 
Ziyarette konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder; “Bundan Böyle Kepezi inşa etme adına sizi ve belde yönetimimize başarılar dileme adına buraya geldik. Seçimlerde her ne kadar çok yanınızda olamasak ta genç ve dinamik belde örgütüyle beraberdiniz. Bundan böyle yanınızda ve arkanızda olacağımızdan şüpheniz olmasın, yolunuz açık olsun, başarılar diliyoruz” dedi. Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan ise; “Her zaman belirtmeye söylemeye devam edeceğim. Siyasal mücadele yaşamın her alının da olacak. Siyaset bir inancın kendisi bizde bu inançla devam edip daha modern bir kent inşa edeceğiz. Bu ziyaretinizden ve seçim sürecinde verdiğiniz emekten dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi. CHP Belde Başkanı Birol Arslan da şu şekilde konuştu: “Bu ziyaretinizden dolayı memnuniyet içerisindeyiz. Başarı dileklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bizde üzerimize düşen görevleri layıkıyla yapmanın huzuru ve sonucu elde etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Tekrar sizlere teşekkür ediyorum.”
 
İşadamlarından Mutan`a ziyaret
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin ve yönetim kurulu üyeleri Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan`ı makamında ziyaret ederek tebrik etti. Ziyarette konuşan Engin; “Öncelikle yeni döneminiz hayırlı olsun. Sakin ve huzurlu bir ortamda geçen bir seçim sonucunda tazelemiş olduğunuz güvenden dolayı kutluyoruz” dedi. Başkan Mutan ise; “Çanakkale ve Kepez bir bütünlük içinde el ele tüm kazanımlar için ne gerekiyorsa yapmaya ben ve ekibim hazırız. Her akılla her gönülle kapılarımızı açtık. Ortaklaşmaya geliştirip çoğaltmaya her zaman varız. Bu ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Paylaş