havadurum

"Muhasebenin Geleceği" konuşuldu

Çanakkale Mali Müşavirler Odası ve EDM Bilişim Çanakkale Bayisi tarafından "Muhasebe Ofisi ve Mükellef Yönetiminin Dönüşümü" adlı söyleyiş düzenlendi. Gerçekleştirilen etkinliğe yazar Dursun Ali Yaz katılım sağladı.

418

Çanakkale Mali Müşavirler Odası üyeleri ve EDM Bilişim Çanakkale Bayisi Aqua Park`ta düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek "Muhasebe Ofisi ve Mükellef Yönetiminin Dönüşümü" konulu söyleşiyi gerçekleştirdiler. Söyleşinin sunumunu EDM Bilişim Genel Müdür Yardımcısı Tansu Uslu yaparken, Muhasebe Felsefesi ve Muhasebe Filozofları kitaplarının yazarı Dursun Ali Yaz da katılım sağladı. ""Muhasebe Ofisi ve Mükellef Yönetiminin Dönüşümü" konulu söyleşide, Webelectra Sahibi Mehti Dönmez Muhasebede Dijital Dönüşüm süreçleriyle ilgili katılımcılara bilgilerini aktardı. Dönmez, katılımcıların soruları yanıtlayarak ilerideki süreçlerin nasıl ilerleyeceği ve işlemleri kolay hale getirmek için ne tür işlemlerden geçileceği konusu hakkında bilgiler verdi. Webelectra Sahibi Mehti Dönmez, "Webelectra hakkında almak isteyenler bizlere gönül rahatlığı ile müracaat edebilirler. Başvuruda bulunan Mali Müşavirlere ücretsiz KEP adresi vererek, sunduğumuz uygulama ile Webelectra beyanname sistemini kullanarak sistemi daha kolay bir kullanım sağlayacaklardır. Sistem üzerinden bir çok kolaylığın sizlerin elinde olacağı garantisini vermekteyiz." dedi.

Kahvaltıda Çanakkale`de görev yapan Mali Müşavirler ile bir araya gelen Dursun Ali Yaz, katılımcıların muhasebe ile ilgili sorduğu soruları cevaplayarak bilgi alışverişinde bulundu. Etkinlik sonrasında yazar Dursun Ali Yaz, katılımcıların kitaplarını imzalayarak meslek hayatlarında başarılar diledi.
(Yusuf Sonkurt)

Paylaş