havadurum

Muharrem Erkek'i kutladılar...

1290

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin 37’inci Olağan Kurultay’ın ardından belirlenen yeni Merkez Yönetim Kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. CHP Çanakkale Milletvekili Avukat Muharrem Erkek, yöne dönemde de Genel Başkan Yardımcılığı görevine devam ederken, Hukuk Politikaları sorumluluğunun yanında, Seçim İşleri sorumluluğunu da üstlendi. Çanakkale Milletvekili Avukat Muharrem Erkek’in yeniden CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun ekibinde görev alması, hem partililerini hem de seçmenlerini gururlandırırken, bir Çanakkalelinin yeniden CHP Genel Merkezi’nde “A Takımda” görev alıyor olması heyecan yarattı. Erkek’in yeni görevi nedeni ile Çanakkale’de parti örgütlerinden yapılan açıklamalar ile kutlama mesajları yayınlandı…

 

İşte Erkek’in yeni görevine yönelik yapılan o açıklamalar:

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan: Cumhuriyet Halk Partisi 37. Olağan Kurultay sonrası yeniden `Hukuk ve Seçim İşleri` görevlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine getirilen Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Muharrem Erkek’e başarılar diliyorum. Partimize ve ülkemize hayırlı olsun. Hedef İktidar

 

CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural: 37. Olağan Kurultayımız sonrasında Partimiz, CHP Merkez Yönetim Kurulu Gn.Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklandı. MYK’da görev alan tüm Genel Başkan Yardımcılarımızı kutluyorum. Çanakkale Milletvekilimiz, Genel Başkan Yardımcımız sayın Muharrem Erkek’i tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum..İktidar yolunda birlikte vereceğimiz mücadeleyi tüm örgütlerimizle birlikte başaracağımıza inancım tamdır. İktidar, birlik beraberlik, dayanışma ve ortak akılla gelecektir. Hedef iktidir, birlikte başaracağız.

 

İl Genel Meclisi CHP Grubu Başkanvekili Güneş Pehlivan: Yeniden Hukuk ve Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen milletvekilimiz Av. Muharrem Erkek nezdinde Partimizin Merkez Yönetim Kurulunun tüm üyelerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

 

Merkez İlçe Başkanlığı: Partimizin Merkez Yönetim Kurulu (MYK), 37. Olağan Kurultayı’nın ardından belli oldu. Yeni MYK`nın ülkemize ve partimize hayırlı olmasını diler; Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Muharrem Erkek`e yeni görevinde başarılar dileriz.

 

Bayramiç İlçe Başkanı Emin Fidan: Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından belirlenen Merkez Yönetim Kurulu üyelerimizin partimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni eder, MYK’da yeniden Hukuk Politikaları ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Muharrem Erkek ile seçilen diğer yönetim kurulu üyelerimize başarılar dilerim.

 

Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk: Partimizin 37.Olağan Kurultayında delegelerin desteği ile önce Parti Meclisine seçilen Çanakkale Milletvekilimiz Av. Muharrem Erkek, (MYK) Merkez Yürütme Kurulunda Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hukuk politikaları ve seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmiştir. Kendisini kutluyor, yeni dönemde çalışmalarında başarılar diliyorum. Partimize ve Çanakkale`mize Hayırlı olsun.

Eceabat İlçe Başkanı Metin Övün: Partimizin 37.Olağan Kurultayında delegelerin desteği ile önce Parti Meclisine seçilen Çanakkale Milletvekilimiz Av.Muharrem Erkek, (MYK) Merkez Yürütme Kurulunda Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hukuk politikaları ve seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmiştir. Kendisini kutluyor, yeni dönemde çalışmalarında başarılar diliyorum. Partimize ve Çanakkale`mize Hayırlı olsun.

 

Ayvacık İlçe Başkanı Emre Öz: CHP 37. Olağan Kurultayımızda Parti meclisine seçilen ve son olarak MYK ya girerek tekrar Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Muharrem Erkek e görevinde başarılar dilerim. Yine Enerji Politikaları ve Alt Yapı Projelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Ahmet Akın a görevinde başarılar dilerim

 

Ezine İlçe Başkanı Caner Şahin: Partimizin 37.Olağan Kurultayında delegelerin desteği ile önce Parti Meclisine seçilen Çanakkale Milletvekilimiz Av. Muharrem Erkek, (MYK) Merkez Yürütme Kurulunda Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hukuk politikaları ve seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmiştir. Kendisini kutluyor, yeni dönemde çalışmalarında başarılar diliyorum. Partimize ve Çanakkale`mize Hayırlı olsun.

 

Lapseki İlçe Başkanlığı: Partimiz olağan kurultayı sonrasında oluşturulan parti meclisine ve MYK listesinde hukuk ve seçim işlerinden sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine seçilen Çanakkale milletvekilimiz sayın Muharrem Erkek bir kez daha teşkilatımızın göğsünü kabartmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor çalışmalarında her zaman en büyük destekçisi olduğumuzu bildiriyoruz

(Seçkin Sağlam)

Paylaş