havadurum

Müge Dağıstanlı Kimdir? Müge Dağıstanlı Nereli ve Kaç Yaşında?

Türk magazin dünyasının en sevilen ve başarılı isimlerinden biri olan Müge Dağıstanlı, hem gazeteci hem de televizyon sunucusu olarak tanınıyor. Peki, Müge Dağıstanlı kimdir, nereli, kaç yaşında ve eşi kimdir? Müge Dağıstanlı’nın hayatı, kariyeri ve özel hayatı hakkında bilinmeyenleri sizler için derledik…

33607

Müge Dağıstanlı, Türkiye’nin en tanınmış magazin gazetecileri ve televizyon sunucularından biridir. Peki, Müge Dağıstanlı kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve eşi Reha Erdoğan kimdir? İşte Müge Dağıstanlı’nın hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler…

Müge Dağıstanlı’nın Biyografisi

Müge Dağıstanlı, 5 Kasım 1968 yılında İstanbul’da doğmuştur. Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya Bölümü mezunu olan Müge Dağıstanlı, gazetecilik hayatına Posta Gazetesi’nde başlamıştır. Burada köşe yazarlığı yapmış ve magazin müdürü olarak görev almıştır. Radikal Gazetesi bünyesinde de çalışmış olan Müge Dağıstanlı, burada da yine sinema ve televizyon üzerine köşe yazıları yazmıştır.

Müge Dağıstanlı’nın Televizyon Kariyeri

Müge Dağıstanlı, 2015 yılından bu yana sabah kuşağında yayınlanan magazin programı sunmaya devam etmektedir. İlk olarak Kanaltürk TV’de yayınlanmış olan “2. Sayfa” adlı programın sunuculuğunu partneri Gülşen Yüksel ile birlikte yapmış, sonrasında ise Show TV’ye geçmiştir. Şubat 2016 tarihinden beri yine Gülşen Yüksel ile birlikte “Renkli Sayfalar” adlı magazin programını Kanal D ekranlarında sunmaktadır. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in sundukları “Renkli Sayfalar” programı 2016 ve 2018 Altın Kelebek Ödüllerinde de “Yılın En İyi Magazin Programı” seçilmiştir2 [3][3]. Bir dönem 2. Sayfa programıyla TeVe2 ekranlarında izleyiciyle buluşan Müge Dağıstanlı, 2018 Eylül ayından itibaren Kanal D’de Gülşen ve Müge’yle 2. Sayfa programını sunmaktadır4. 2021 yılında ise TV8 ekranlarında “Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa” adlı programla izleyicilerle buluşmaya devam etmektedir.

Müge Dağıstanlı’nın Özel Hayatı

Müge Dağıstanlı, 2017 yılında hayatını Reha Erdoğan ile birleştirmiştir. Beyoğlu Evlendirme Dairesi’nde sade bir törenle dünyaevine giren Müge Dağıstanlı ve Reha Erdoğan’ın nikah şahitliklerini de meslek arkadaşları yapmıştır. Müge Dağıstanlı’nın nikah şahitliğini Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Ababay ve uzun yıllardır birlikte televizyon programı yaptığı Gülşen Yüksel yapmıştır. Çocuğu bulunmayan Müge Dağıstanlı’nın eşi Reha Erdoğan, bir reklam ajansının sahibidir.

Müge Dağıstanlı’nın Fiziksel Özellikleri

Kahverengi saç ve göz rengine sahip olan Müge Dağıstanlı, 1.63 boyunda ve 52 kilodur. Burcu ise Akrep’tir.

Müge Dağıstanlı Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Müge Dağıstanlı kaç yaşındadır?

Müge Dağıstanlı, 5 Kasım 1968 doğumlu olup, 53 yaşındadır.

Müge Dağıstanlı nerelidir?

Müge Dağıstanlı, aslen İstanbulludur.

Müge Dağıstanlı hangi üniversiteden mezundur?

Müge Dağıstanlı, Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya Bölümü mezunudur.

Müge Dağıstanlı hangi gazetede çalışmıştır?

Müge Dağıstanlı, Posta Gazetesi ve Radikal Gazetesi’nde çalışmıştır.

Müge Dağıstanlı hangi kanalda program sunmaktadır?

Müge Dağıstanlı, TV8’de “Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa” adlı programı sunmaktadır.

Müge Dağıstanlı kiminle evlidir?

Müge Dağıstanlı, Reha Erdoğan ile evlidir.

Müge Dağıstanlı’nın çocuğu var mı?

Müge Dağıstanlı’nın çocuğu yoktur.

Müge Dağıstanlı’nın boyu ve kilosu nedir?

Müge Dağıstanlı, 1.63 boyunda ve 52 kilodur.

Müge Dağıstanlı’nın burcu nedir?

Müge Dağıstanlı’nın burcu Akrep’tir.

(Saim Tunçman)

Paylaş