Müftü Özler’den Başkan Özacar’a teşekkür ziyareti

Gelibolu Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şube Başkanı Dr.İsmail Özler, 2014 yılının Mayıs ayındaki 6.9 şiddetindeki depremde zarar gören camilerin onarımına katkı veren Başkan Özacar’a teşekkür etti.

541
Gelibolu Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şube Başkanı Dr.İsmail Özler, Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar’a yaptığı yatırım ve desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.
Başkanlık makamında sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Müftü Dr.Özler, 2014 yılının Mayıs ayındaki 6.9 şiddetindeki depremde zarar gören camilerin onarımları hakkında bilgi verdi. Başkan Özacar’a teşekkür plaketi sunan Müftü Özler, “Yaptığımız hizmetlerimizde her zaman büyük katkıları olan olan, depremde zarar gören camilerin onarımına katkı veren sayın başkanımıza bir teşekkür etmek ve kendisini onurlandırmak adına bir plaket vermek istedik” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Özacar da, ilçe sınırları içerisinde bulunan ibadethanelere eksikliklerin giderilmesi anlamında olanaklar ölçüsünde katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.
Paylaş