havadurum

Mücahid Demir basınla buluştu

AKP Çanakkale Milletvekili aday adayı Mücahid Demir, dün kent basını ile bir araya gelerek seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Demir yaptığı konuşmada; “Yukarıdan gelen değil, aşağıdan halkın içinden gelen bir aday adayı olmaya çalışıyorum” dedi.

881
 
 
AKP Çanakkale Milletvekili aday adaylarının en genç isimlerinden Mücahid Demir, dün basınla bir araya geldi. Seçimle ilgili değerlendirme ve açıklamalarda bulunan Demir, milletvekili adayı olmasının sebebinin Çanakkale için projeler üretmek olduğunu belirtti. Demir; “Çanakkale projelere aç olan bir şehir. Amacım olmazları değil, olurları konuşmaktır. Çanakkale, İstanbul gibi bir merkez olabilir. Bu anlamda ufak da olsa bir heyecan verdiğimi düşünüyorum. Herkesin elini sıkan, yukarıdan değil halkın içinden gelen bir aday adayı olmaya çalışıyorum. O yüzden Çanakkale`nin bütün ilçelerini gezdim, o insanlarla iletişime geçtim. Teşkilatın kabul etmedi bir kişinin, seçimde doğru bir ekseni yakalayabileceğini düşünmüyorum. Adayların belirlenmesi sürecinin de partimiz tarafından iyi değerlendirileceği ve böyle olması gerektiğini düşünüyorum`` dedi.
 
“ÇOMÜ bir çöplük olur gider...”
ÇOMÜ ile Çanakkale yereli ilişkisinin çok önemli olduğunu belirten Demir; “Üniversite şehir ilişkisini çok sağlıklı bir hâle getirmek lazım. Çanakkale halkının üniversiteyle, öğrencilerinde Çanakkale halkıyla bütünleştiği bir ortamı yaratmak lazım. Yoksa üniversite bir çöplük olur gider.” ifadelerini kullandı. ÇOMÜ rektörlük seçimlerine de değinen Demir; “Üniversitemiz için hayırlı bir sonuç çıkacağına inanıyorum. Şunu da belirtmek isterim, dünyanın hiç bir yerinde seçimle bir rektör seçilmez. Bunlar atamayla gerçekleşir” dedi.
Paylaş