Motosiklet tutkunları Kemiklialan Köyü'nde buluştu

997
Türkiye'nin ve Çanakkale'nin farklı il ve ilçelerinden motosiklet kulüpleri Free Riders Çanakkale Motosiklet Grubu daveti üzerine katılım gösterdi. 20 Şubat Pazartesi günü meydana gelen depremde hayatını kaybeden insanlar ve yaz sezonu boyunca yollarda olacak motosiklet sürücüleri için Mevlid-i Şerif okundu. Ardından pilav ikramı gerçekleşti.

Düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren Free Riders Çanakkale Motosiklet Grubu Kurucusu Erkan Akıncı, "Geçen sene ilkini yaptığımız ve geleneksel hale getirmek istediğimiz pilav gününün bu sene ikincisini Lapseki Kemiklialan Köyü'nde gerçekleştirdik. Edirne'den, Balıkesir'e,, Eskişehir'den Bursa'ya kadar motosiklet kulüplerini ağırladık. Çanakkale'de yer alan il ve ilçede bulunan motosiklet kulüpleri de bizleri yalnız bırakmadı. Yaklaşık bin 200 misafirimizi ağırladık. Lapseki ve köyümüzü tanıttık. Güzel bir buluşma gerçekleştirdik. Seneye üçüncü pilav gününü yapmak istiyoruz" dedi.

Çevreye çok saygılılardı
Motosikletlileri köylerinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren, Kemiklialan Köyü Muhtarı Akif Aktuğ, "Köyümüzde güzel bir etkinlik oldu. Köyümüzdeki vatandaşlarımız içinde bir değişiklik oldu. Etkinliği düzenleyenler bir tane bile çöp bırakmadılar. Çevreye çok saygılılardı. Kendilerini tebrik ederim" diye konuştu.
(Damla Şener Okdaş)
Paylaş