Modanın kalbi Çanakkale’de attı

Ünlü Modacı Yıldırım Mayruk, ‘2023’e Hikayeler’ defilesinde Çanakkaleliler ile buluşan ve ünlü mankenlerde şekillenen koleksiyonlar göz kamaştırdı. Modanın kalbinin Çanakkale`de attığı defilenin gala gecesine katılanlar ise şıklıklarıyla dikkat çekti.....

1100
 
 
Ünlü modacı Yıldırım Mayruk, Çanakkale Rotary Kulüp ev sahipliğinde, Kolin Hotel ve Çanakkale Belediyesi`nin de katkılarıyla gerçekleştirilen defileye Çanakkaleliler yoğun ilgi gösterdi. Çanakkale Savaşları`nın 100. yılı olan 2015 yılına denk gelen defile sonrasında ünlü Modacı Yıldırım Mayruk mesleğini de Çanakkale`de sonlandırdı. Defileye sponsor olarak destek veren kurum ve kuruluşlara plaketlerinin takdim edildiği gece Kolin Hotel`de gerçekleştirildi. Barışın kenti Çanakkale`nin ev sahipliği yaptığı defile geçtiğimiz Cumartesi günü halk matinesi start aldı. ‘Yıldırım Mayruk 2023’e Hikayeler’ 50. Yıl defilesinin galasına ise Vali Ahmet Çınar, Belediye Başkan Vekili Rebiye Ünüvar, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, ünlü modacı Yıldırım Mayruk ile Barbaros Şansal, Vali yardımcıları, kurum ve kuruluş temsilcileri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Konrul Vokal Ensemble korusu da şef Mete Gökçe`nin önderliğinde verdiği konser ile davetlilerden yoğun alkış topladı. Elde edilen gelir ile eğitime katkı sunacak olan defilede mesleğini Çanakkale`de noktalayan moda dünyasının duayen ismi Yıldırım Mayruk`un yaklaşık 80 tabloluk koleksiyonu 50. yılında 14 kişilik ünlü model kadrosuyla Çanakkaleliler ile buluştu. Ünlü mankenler Sema Şimşek, Bilge Kara, Burcu Kutluk, Günay Museyeva, Begüm Yılmaz, Ebru Öztürk, Ebru Ürün, Merve Büyüksaraç, Alona Kral, Ceylan Saner, Deniz Pulaş, Yelda Kara, Özlem Ada Katipoğlu ve Cansu Melis`in yer aldığı defilede birbirinden güzel koleksiyonlar sergilenirken, davetliler ise bu anı cep telefonlarıyla fotoğraf çektirerek ölümsüzleştirdi.
 
 
Acar; “Tek amacımız var, o da eğitime katkı”
Çanakkale Rotary Kulübü`nün evsahipliğinde gerçekleşen defile öncesi teşekkür konuşması yapan Çanakkale Rotary Kulübü Başkanı Hülya Acar;Çanakkale Rotary kulübü olarak kendinden önce hizmet anlayışımızdan yola çıktık ve dönem sloganımız olan "Rotary hizmetlerinizle ışıldasın" sloganımız ile birlikte yılmadan çalışıyoruz. Çanakkale 100. Yıl kutlamalarında 2015 yılının ilk etkinliklerinden olan "Yıldırım Mayruk 2023`e hikayeler" defilesini gerçekleştirdiğimiz için onur duyuyoruz. Çanakkale`deki bu organizasyon için bize olumlu yanıt veren Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal`a minnettarız. Çanakkale`de kulübünün temel anlayış hizmet ideali çerçevesinde şehrimizin bir çok iş ve meslek dünyasın-daki dostlarımızı böyle bir gecede bir araya getirebilmenin gururunu yaşıyoruz. Bir araya gelmemizin tek bir amacı var o da; eğitime katkıdır. Böyle bir günde bizleri kırmayan ve yanımızda olan Sayın Yıldırım Mayruk beyefendiye ve bu süreçte bizleri bu güne hazırlayan sayın Barbaros Şansal beyefendiye organizasyonumuzun ana sponsorluğunu hiç tereddüt etmeden kabul eden Kolin Hotel yönetimine, hiçbir projemizde bizleri yalnız bırakmayan Çanakkale Belediye`sine tüm Rotaryen dostlarımıza ve sevgili Çanakkalelilere kulübüm adına sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.
 
 
 
 
 
 
Mayruk`a meslek hizmet ödülü
Geceye katılan Vali Ahmet Çınar teşekkür konuşmasının ardından ünlü modacı Yıldırım Mayruk`a Çanakkale Rotary Kulübü tarafından verilen meslek hizmet ödülünü takdim ederken, Barbaros Şansal`a ise teşekkür plaketi verildi. Defileye sponsor olarak destek veren kurum ve kuruluşların temsilcilerine de plaketlerinin takdim edildiği gecenin devamında ünlü mankenler yaklaşık 80 tabloluk koleksiyonu Çanakkaleliler ile buluşturdu. Geceye katılan Çanakkalelilerin ilgiyle takip ettiği defile `Hayat Bayram Olsa` şarkısının hep bir ağızdan söylenmesiyle sona erdi.
 
 
 
 
Paylaş