havadurum

Miller Oto’da fırsatlar bitmiyor

Otomotiv sektörünün lider firmalarından Miller Oto, fiatlılara özel 5,500 TL`ye varan takas indirimi imkanı sunuyor.

1296
Miller Oto`dan yeni ticari araç alımlarında 10 numara Fiat`lılar 5.500 TL`ye varan takas indirimi kazanıyor. Ducato modelinde 5.500 TL, Yeni Doblo Cargo, Fiorino Cargo, Pratico modellerinde 3.500 TL, Yeni Doblo Combi, Fiorino Combi ve Fiorino Combimix, Yeni Ducato modellerinde 2.500 TL indirim kolaylığı 10 Numara Fiat`lıları bekliyor. “10 Numara Fiat`lı Yeni Sezona Yeni Araç ile Girer!” sloganıyla yürütülen kampanya ile ilgili bilgiler veren Miller Oto yetkilileri; “Kampanya yalnızca Fiat ticari araç sahibi 10 Numara Fiat`lılar için 11 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya kapsamında 0 km araç alımında Ducato modelinde 5.500 TL, Yeni Doblo Cargo, Fiorino Cargo, Pratico modelinde anahtar teslim fiyat üzerinden 3.500 TL, Yeni Doblo Combi, Fiorino Combi, Fiorino Combimix, Yeni Ducato modellerinde 2.500 TL indirim sağlanacaktır. Bagajlarını gönül rahatlığıyla kullanabilsinler diye 10 Numara Fiat`lılara özel olarak bagaj koruma paspası 120 TL yerine sadece 60 TL! 10 Numara Fiat`lı orijinal bagaj ölçülerinde, modele özel logolu kauçuk bagaj paspasına %50 indirimle sahip olur, kaymaz yüzeyi ile hem eşyalarını rahatça taşır hem de havuz şeklindeki koruması ile dökülmelerden etkilenmeyi önler, hem de bagajını en iyi şekilde korur. Kampanya yalnızca 10 Numara Fiat`lılar için Yeni Doblo ve Fiorino modellerinde 11 Temmuz–31 Temmuz tarihleri arasında geçerlidir. Aracının 3 yıl garantisine ek olarak, %50 indirim avantajı ile +1 yıl daha garantisini uzatır. Şimdi Doblo ve Fiorino modellerine özel Gold Plan 4.Yıl/150.000km* paketi 599 TL yerine 299 TL avantajı ile 10 Numara Fiat`ta. +1 yılı alan 10 Numara Fiat`lı, onarım, yol yardım ve asistans hizmetlerinin tamamından ücretsiz yararlanmaya devam eder. Üstelik, orijinal yedek parça ve uzman Fiat teknisyenleri ile onarılan aracını güvenle kullanır, 2.el değerini korumuş olur. Uzatılmış Garanti hakkında detaylı bilgi almak ve kampanyadan faydalanmak için sizleri de en yakın Fiat Servisine bekliyoruz. Gold Plan mekanik garanti kapsam ve şartlarının değişmeden devam ettiği satış seçeneğidir. Kampanya yalnızca 10 Numara Fiat`lılar için 11 Temmuz–31 Ağustos tarihleri arasında geçerlidir” dediler.
 
%50 İndirimli Dış Oto Koruma
Dış temizlik ve boya koruma hizmetinin 10 Numara Fiat`lılara özel %50 indirim avantajı ile sunulduğunu ifade eden yetkililer; “Zamanla yıpranan, çizilen ve soluklaşan dış yüzeylere yönelik bu temizlik hizmeti ile 10 Numara Fiat`lının aracı; parlak ve güzel bir görünüme kavuşur, çıkması zor olan ve boyaya zarar veren kuş pisliği ve reçine gibi dış etkenler temizlenir. Boyaya zarar gelmesi engellenir.
%50`li indirim ile birlikte 10 Numara Fiat`lılar "Detaylı Dış Temizlik ve Boya Koruma" hizmetinden sadece 120 TL + KDV avantajıyla yararlanıyor. Kampanya yalnızca Fiat Doblo, Fiorino ve Pratico modelleri için 31 Ağustos 2014 tarihine kadar geçerlidir. 10 Numara Fiat`lılara özel avantaj ve indirimlerden yararlanabilmek için ONNUMARA yazıp bir boşluk bırakarak, Fiat ticari aracınıza ait şase numaranızın son 8 hanesini, adınızı ve soyadınızı sırasıyla yazıp 5360`a mesaj atarak programa kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Tüm bu avantajlardan yararlanabilmeniz için Miller Oto’ya bekliyoruz” dediler.
Paylaş