MHP Merkez İlçede Kazanan Uğur oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Kongresi’nin galibi İbrahim Tayfun Uğur oldu. Seçim öncesi üç adayında desteğini alan Uğur 179 oyla merkez ilçe başkanı oldu.

1038
 
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Kongresi Prof. Dr. Türkan Saylan Belediye Sosyal tesislerinde yapıldı.  Merkez İlçe Kongresine MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Nacar, İl Başkanı Efkan Erkan, İl Genel meclisi, Belediye meclis üyeleri, partililer ve delegeler katıldı. Kongrede ilk olarak Başkanlık divanı oluşturuldu. Divan da MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Nacar, İl Başkanı Efkan Erkan, İl genel meclis üyesi Halil Rüştü Akgün, Lapseki Belediye Başkanı Gani Ekim, MHP Biga Merkez İlçe Başkanı Atilla Soykan yer aldı.
 
Kongrenin açılış konuşmasını yapan MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Nacar,”Bu işin sevdalıları bu işe sahipler, bu memnuniyet verici bir durum. Ankara’ya döndüğüm zaman bu manzarayı ileteceğim. Tatil gününde buraya gelen siz değerli insanlara teşekkür ediyorum” dedi.  Milliyetçi Hareket Partisi merkez ilçe başkanlığı için iki aday İbrahim Tayfun Uğur ve Hakan Pınar kıyasıya yarıştı. Kongreye katılan 390 kişiden 309 kişi oy kullandı. 2  oy da geçersiz olurken, İbrahim Tayfun Uğur 179 oy diğer aday Hakan Pınar 128 oy aldı.
Paylaş