havadurum

MHP’de kongre heyecanı...

Milliyetçi Hareket Partisi’nde merkez ilçe kongresi için aday bolluğu yaşanıyor.

716
MHP Merkez İlçe kongresine sayılı günler kala adaylar tek tek kamuoyuna açıklanıyor. Parti binasında düzenlenen basın açıklamasında konuşan MHP’li Hakan Pınar, MHP Merkez İlçe kongresi için adaylığını açıkladı.
 
Amaçlarının MHP’ye hizmet etmek olduğunu belirten Pınar;  “Siyaset ciddi bir iştir, değerli Türk seçmeni dün dündür bu gün bu gündür anlayışına prim vermemektedir, verilen sözlerin takipçisi olmaktadır, bu bağlamda söylediğimiz hiçbir söz rastgele söylenmiş sözler değildir. Uygulamaya koyacağımız aksiyon planında sırasıyla; üye sayımızın ilk 6 ayda 3000 ve 2 yıl içerisinde 5000 olması için Merkez İlçenin sorumluluk alanında bulunan kent içi mahalleler başta olmak üzere bağlı belde ve köylerde yoğun bir şekilde üye kayıt faaliyetleri başlatılacaktır.
 
Seçimlere 1 yıl kala 2 büyük mahallemizde seçim irtibat büroları açarak Milliyetçi Hareket Partisinin Çanakkale ile kucaklaşması sağlanacak, seçimden seçime vatandaşın kapısını çalan klasik particilik anlayışından uzak, Milliyetçi Hareket Partisi üyeleri başta olmak üzere davet edildiğimiz her yere icabet ederek cenazelerinde acılarını paylaşan, düğünlerinde mutluluklarına ortak olan ve ihtiyaç duyulan her yerde kurumsal kimliğimizle yalnız değilsiniz mesajı veren bir anlayışa sahip olacağız. Maalesef geçmişte defalarca üzülerek şahit olduğumuz özellikle son 10 yıldır üyelerimizi cidden rahatsız eden Merkez İlçe ve İl tartışmalarına bir son vererek, seçilecek olan İl Başkanı ile son derece uyumlu çalışmayı taahhüt ediyor ve sadece bununla da yetinmeyeceğimizi başta gözümüzün bebeği Ülkü Ocakları, İstiklal Mücadelemizin kahramanı büyük Atatürk`ün ifade ettiği; Türk Milliyetçiliği ülküsünde buluştuğumuz ve Bölünmez Bütünlüğümüz ortak paydasında samimi irade beyan eden tüm vakıf, dernek, sendika ve sivil toplum kuruluşları ile ahenk içerisinde çalışacağımızı ifade etmek istiyorum.
 
Bilindiği üzere en büyük sıkıntılarımızdan biride atasözünde ifade edildiği üzere ‘Dere geçilirken at değiştirme meselesidir’, şimdiden Hakan PINAR olarak şeref ve namus sözü veriyorum, değerli delegelerimizin teveccühü ile eğer seçilecek olursam hiçbir temsil noktasına aday olmayacak ve son sandık açılana kadar Merkez İlçe Başkanı olarak görevimin başında kalacağım” dedi.
Paylaş