MHP’de birlik zamanı

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez ilçe kongresi dört aday güç birliği yaptı. Ortak açıklamada “Birlikten kuvvet doğar düşüncesinden hareketle Milliyetçi Hareketi gerek yerel seçimde gerekse genel seçimde iktidar yapmak için teşkilatımız bünyesinde bir birliktelik sağladık” denildi.

516
Milliyetçi Hareket Partisi merkez ilçe kongresi öncesi dört aday birleşti. Erkan Arık, Devrim Yazıcı, İbrahim Tayfun Uğur, Koray Kesim eski merkez ilçe başkanı İbrahim Tayfun Uğur ismi üzerinde anlaştı.
 
Ortak açıklamayı okuyan Uğur,“Bilindiği gibi önümüzdeki süreçte 2014 yılında İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi ve Belediye Başkanlığı seçimleri var. Muhtemelen milletvekili seçimleri de aynı tarihte olabilir. Biz bu süreçte birlikten kuvvet doğar düşüncesinden hareketle Milliyetçi Hareketi gerek yerel seçimde gerekse genel seçimde iktidar yapmak için teşkilatımız bünyesinde bir birliktelik sağladık ve merkez ilçe başkanlığına talip olduk” dedi.
 
Uğur konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Hazırladığımız projeleri gerçekleştirebilmek için yeteri kadar hevesimiz, isteğimiz, heyecanımız, bilgimiz, enerjimiz, siyasi tecrübe, mesleki tecrübe, hayat tecrübemiz ve kariyerimiz bulunmaktadır. Sizlerle birlikte geçmişte başarılara imza attık. Önümüzdeki süreçte istikrar, huzur, güven ve daha büyük başarılara imza atmak istiyorsanız geçmişte olduğu gibi yine bizimle birlikte yürümeye devam ediniz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.”
Paylaş