Mezunlara, “Erkek” ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi, 7 Haziran`da yapılacak milletvekili genel seçimleri öncesi gerçekleştirilecek basit usulde aday belirleme yöntemi öncesi, aday adaylarından Avukat Muharrem Erkek çalışmalarını hızla sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği`ni ziyaret eden Erkek, STK`ların demokrasinin lokomotifi olması gerektiğini bildirdi.

433
 
 
7 Haziran`de gerçekleşecek genel seçimlerde CHP’den aday adayı olan Avukat Muharrem Erkek, delege ziyaretleri yanında Sivil Toplum Kuruluşlarını da (STK) ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Bu kapsamda Çanakkale’nin en fazla üyeye sahip derneklerinden olan Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği’ni ziyaret eden Erkek, dernekten çalışmaları hakkında bilgi alırken, ön seçim öncesi yaptığı çalışmaları ve milletvekili olması halinde yapacaklarını anlattı. Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Müjdat Yersen, milletvekili aday adayı iken bile derneklerini ziyaret eden Muharrem Erkek’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. 700’e yakın üye sayımızla Çanakkale’nin en fazla üyeye sahip derneklerinden biriyiz. Çok ciddi etkinliklerimiz oluyor. Dayanışma yemekleri, kan bağışı kampanyaları, doğa yürüyüşleri, kompozisyon yarışması, satranç turnuvası, mezunlar pilav günü, öğretmenleri günü kutlamaları gibi sosyal etkinliklerimizin yanında, okulumuzun ve öğrencilerimizin ayni ve maddi ihtiyaçlarına da yardımcı oluyoruz” ifadelerini kullandı.
 
STK`lar demokrasinin lokomotifi olmalı
Hazırladıkları bir dosyayı Yersen`den teslim alan Erkek, Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Dernek yönetimi ve danışma kurulu ile dernek üyesi parti delegelerinin hazır bulunduğu ziyarette, “Aylık yayınınız olan Sanat Bülteni’ni okuyorum. Gerçekten sizleri tebrik ediyorum. Çok ciddi çalışmalara imza atıyorsunuz. Böyle bir bülten çıkartmak hiç de kolay olmasa gerek. Mesleki ve teknik eğitimle ilgili konulara, üyelerinize ve okulunuza geniş yer veriyorsunuz. Sadece bu bülten, sizi tebrik etmem için yeterli. Müjdat Başkanımın anlattıklarından sonra keşke bütün dernekler sizin gibi olabilse diyorum ve sizi gönülden tebrik ediyorum. STK’lar demokrasinin lokomotifi olmalı, siyasileri peşlerine takmalı, ilgilendikleri konular hakkında yerelde ve genelde yöneticileri bilgilendirmeli ve onlara yön vermeli. Milletvekili olduğumda, STK’ların demokrasinin vazgeçilmezi olması için çalışmalar yapacağıma söz veriyorum. Yerelde güzel şehrimiz Çanakkale’nin havasının suyunun bozulmasını önleyici çalışmalarım olacak, genelde ise bir hukukçu olduğum için ülkemin yeni anayasaya olan ihtiyacı konusunda çok faydalı olacağımı düşünüyorum” dedi.
Paylaş