havadurum

Meriç Müldür Beşiktaş’tan Ayrıldı, Meriç Müldür Kimdir?

Beşiktaş Kulübü, İletişim Direktörü Meriç Müldür ile yollarını ayırdığını duyurdu. Siyah-Beyazlılar, Müldür’e teşekkür ederek bundan sonraki kariyerinde başarılar diledi.

1898

Beşiktaş Kulübü, iletişim alanında uzun yıllar hizmet veren Meriç Müldür ile yollarını ayırdığını açıkladı. Müldür, siyah-beyazlı takımda İletişim Direktörü olarak görev yapıyordu. Beşiktaş, Müldür’e teşekkür ederek bundan sonraki kariyerinde başarılar diledi.

Meriç Müldür Kimdir?

Meriç Müldür, 12 Ağustos 2022 tarihinden bu yana Beşiktaş’ta İletişim Direktörlüğü görevini yürütüyordu. Müldür, daha önce de Galatasaray, Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu’nda iletişim alanında çalışmıştı. Müldür, aynı zamanda bir spor yazarı ve yorumcusu olarak da tanınıyor.

Beşiktaş’tan Resmi Açıklama

Beşiktaş, Meriç Müldür ile yolların ayrıldığını resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Meriç Müldür’e Teşekkür Ederiz. 12 Ağustos 2022 tarihinden bu yana Kulübümüzde İletişim Direktörlüğü görevinde bulunan Sayın Meriç Müldür’le yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sayın Müldür’e Kulübümüze hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”

(Haber Merkezi)

Paylaş