havadurum

Melek Mosso Dünya Evine Girdi, Melek Mosso Serkan Sağdıç’la Mutlu Bir Yuva Kuruyor!

Melek Mosso, güçlü sesi ve şarkılarıyla son yıllarda müzik dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Ünlü şarkıcı, aynı zamanda aşk hayatıyla da gündeme geldi. Melek Mosso, 2021 yılında tanıştığı oyuncu ve manken Serkan Sağdıç ile evlilik kararı aldı. Çift, 11 Ekim 2023 tarihinde Mersin’de nikah masasına oturdu. Melek Mosso, düğün sonrası depremzedeler için destek konseri verdi. İşte Melek Mosso’nun evlilik haberiyle ilgili tüm detaylar…

1379

Melek Mosso, 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Müziğe ilkokul yıllarında başlayan Melek Mosso, lise ve üniversite eğitimini de müzik üzerine aldı. 2012 yılında ilk albümü "Arafta"yı çıkaran Melek Mosso, daha sonra “Kendi Kendime” ve “Arzular Arsız” albümlerini yayınladı. Melek Mosso, özellikle sosyal medyada paylaştığı cover şarkılarla büyük beğeni topladı. Melek Mosso, aynı zamanda birçok film ve dizinin müziklerine de imza attı.

Melek Mosso, 2021 yılında “Yalnız Kalpler” adlı şarkısının klibinde tanıştığı oyuncu ve manken Serkan Sağdıç ile aşk yaşamaya başladı. Çift, ilişkilerini gözlerden uzak sürdürdü. Ekim ayının başında Serkan Sağdıç, Melek Mosso’yu Denizli’de yaşayan ailesinden istedi. Çift, aynı gün nişanlandı ve kına gecesi düzenledi.

Melek Mosso ve Serkan Sağdıç, 11 Ekim 2023 tarihinde Mersin’de evlendi. Çiftin nikah töreni sade bir şekilde gerçekleşti. Melek Mosso, sade straplez bir gelinlik tercih ederken, Serkan Sağdıç damatlık seçiminde tercihini bej renginden yana yaptı. Çift, Minnie Riperton’un meşhur şarkısı Lovin’ You eşliğinde ilk danslarını etti.

Melek Mosso, evlendikten sonra anlamlı bir harekete imza attı. Ünlü şarkıcı, düğün yapmak yerine depremzedeler için destek konseri verdi. Eşiyle sahneye çıktığı esnada alkış tufanı koptu. Melek Mosso’ya konserinde Zara ve Haluk Levent gibi şarkıcılar da eşlik etti. Düğün tadında konserin görüntü ve videoları #BizBizeDüğün etiketiyle paylaşıldı. Başarılı isim, konserden elde edilecek gelirle deprem bölgesindeki çiftlere destekte bulunacak.

Melek Mosso Kimdir? Müzik Kariyeri Nasıl Başladı?

Melek Mosso, 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Müziğe ilkokul yıllarında başlayan Melek Mosso, lise ve üniversite eğitimini de müzik üzerine aldı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda klasik gitar bölümünü bitiren Melek Mosso, daha sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Melek Mosso, müzik kariyerine ilk olarak 2012 yılında “Arafta” adlı albümüyle başladı. Bu albümde yer alan “Kendime Yalanlar” adlı şarkısıyla dikkat çeken Melek Mosso, 2015 yılında “Kendi Kendime” adlı ikinci albümünü çıkardı. Bu albümde yer alan “Arzular Arsız” adlı şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Melek Mosso, 2018 yılında aynı adla üçüncü albümünü yayınladı. Melek Mosso, özellikle sosyal medyada paylaştığı cover şarkılarla büyük beğeni topladı. Melek Mosso, aynı zamanda birçok film ve dizinin müziklerine de imza attı. Bunlar arasında “Aşk Tesadüfleri Sever 2”, “Kardeş Çocukları”, “Bir Aile Hikayesi”, “Kuzgun” ve “Yasak Elma” gibi yapımlar yer alıyor.

Melek Mosso ve Serkan Sağdıç Nasıl Tanıştı? Aşkları Nasıl Gelişti?

Melek Mosso ve Serkan Sağdıç, 2021 yılında Melek Mosso’nun “Yalnız Kalpler” adlı şarkısının klibinde tanıştı. Klipte birbirine aşık bir çifti canlandıran ikili, gerçek hayatta da aşk yaşamaya başladı. Çift, ilişkilerini gözlerden uzak sürdürdü. Ekim ayının başında Serkan Sağdıç, Melek Mosso’yu Denizli’de yaşayan ailesinden istedi. Çift, aynı gün nişanlandı ve kına gecesi düzenledi. Nişan töreninde Melek Mosso’nun annesi ve babası da hazır bulundu. Çift, nişan sonrasında sosyal medya hesaplarından mutluluklarını paylaştı.

Melek Mosso ve Serkan Sağdıç’ın Nikah Töreni Nasıl Oldu?

Melek Mosso ve Serkan Sağdıç, 11 Ekim 2023 tarihinde Mersin’de evlendi. Çiftin nikah töreni sade bir şekilde gerçekleşti. Melek Mosso, sade straplez bir gelinlik tercih ederken, Serkan Sağdıç damatlık seçiminde tercihini bej renginden yana yaptı. Çift, Minnie Riperton’un meşhur şarkısı Lovin’ You eşliğinde ilk danslarını etti. Nikah töreninde çiftin yakın arkadaşları ve aileleri de hazır bulundu. Nikah sonrasında çift, basın mensuplarına poz verdi.

Melek Mosso Düğün Yerine Depremzedeler İçin Destek Konseri Verdi!

Melek Mosso, evlendikten sonra anlamlı bir harekete imza attı. Ünlü şarkıcı, düğün yapmak yerine depremzedeler için destek konseri verdi. Eşiyle sahneye çıktığı esnada alkış tufanı koptu. Melek Mosso’ya konserinde Zara ve Haluk Levent gibi şarkıcılar da eşlik etti. Düğün tadında konserin görüntü ve videoları #BizBizeDüğün etiketiyle paylaşıldı. Başarılı isim, konserden elde edilecek gelirle deprem bölgesindeki çiftlere destekte bulunacak. (Haber Merkezi)

İlgili Haberler

Serkan Sağdıç kimdir? Melek Mosso ile evlenen Serkan Sağdıç’ın hayatı ve kariyeri

Paylaş