havadurum

Mehmet Ali Erbil Öldü Mü? Ünlü Sunucunun Sağlık Durumu Hakkında Şok İddia!

Kaçış sendromuyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil’in öldüğüne dair sosyal medyada yayılan iddialar, sevenlerini ve yakınlarını korkuttu. Peki, gerçek ne? İşte, ünlü sunucunun son durumu hakkında tüm detaylar…

1745

Ünlü sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil'in öldüğüne dair ortaya atılan iddialar magazin gündemini sarstı. Erbil, 2018 yılında evinin banyosunda düşerek kaçış sendromuna yakalanmış ve uzun süre yoğun bakımda kalmıştı. Peki Mehmet Ali Erbil öldü mü? Mehmet Ali Erbil'e ne oldu, sağlık durumu nasıl? İşte ünlü sunucu hakkında son dakika bilgiler...

Mehmet Ali Erbil Öldü Mü?

Mehmet Ali Erbil'in öldüğüne dair sosyal medyada dolaşan iddialar, sevenlerini ve yakınlarını endişelendirdi. Ancak ünlü sunucunun sağlık durumu hakkında bir açıklama bulunmuyor. Erbil'in kız kardeşi Yeşim Erbil, daha önce de bu tür haberlere karşı çıkarak, ağabeyinin tedavisinin devam ettiğini ve bir sorun olmadığını söylemişti. Erbil'in son olarak 2020 yılında fizik tedaviye başladığı ve kendi başına yürüyebildiği biliniyor. Erbil, bu süreçte en çok çocuklarıyla vakit geçiriyor. Bu nedenle, Mehmet Ali Erbil'in öldüğü iddiasının asılsız olduğunu söyleyebiliriz.

Mehmet Ali Erbil'e Ne Oldu?

Mehmet Ali Erbil, 2018 yılında evinin banyosunda düştükten sonra kaçış sendromu nükseden Mehmet Ali Erbil yaklaşık 3 yıl bu hastalıkla boğuşmuştu. Kaçış sendromu, vücudun stresli durumlarda su ve tuz kaybetmesine neden olan nadir bir hastalıktır. Dünyada sadece 100 kişide görülen bu hastalık, Erbil'in hayatını zorlaştırdı. Tedavisi sonrası sağlığına kavuşan Erbil ekranlardan uzak kalmaya devam ediyor. Ancak hakkında ortaya atılan iddia sosyal medyayı salladı.

Mehmet Ali Erbil'in Sağlık Durumu Nasıl?

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak ünlü sunucunun yakınlarından aldığımız bilgilere göre, Erbil'in durumu stabil ve iyileşme sürecinde. Erbil, fizik tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildikten sonra evinde dinleniyor. Uzun yürüyüşlerde ya da uzun süreli ayakta durmalarda baston kullanıyor. Şimdilerde ise en çok çocuklarıyla vakit geçiriyor. Bu süreçte en büyük destekçisi ise eski eşi Nergis Kumbasar oldu. Erbil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da hayranlarını sevindiriyor.

Mehmet Ali Erbil Kimdir?

Mehmet Ali Erbil, 8 Şubat 1957'de İstanbul'da dünyaya geldi. Tiyatro ve Sinema sanatçısı Saadettin Erbil'in oğlu olarak doğdu. Ankara Devlet Konservatuvarı mezunudur. 30'dan fazla filmde, 10'dan fazla dizide ve tiyatro oyununda oynamış, 5'ten fazla televizyon programının sunuculuğunu yapmıştır. En çok Çarkıfelek, Televizyon Çocuğu, Şans Kapısı, Çok Güzel Hareketler Bunlar gibi program ve dizilerle tanınmıştır. Üç kez evlenen Erbil'in Yasmin Erbil ve Ali Sadi Erbil adında iki çocuğu vardır.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş