MasterChef Türkiye'de 5 Eylül Dokunulmazlık Oyunu Sonuçlandı: Kim Kazandı, Eleme Potasına Kimler Girdi?

MasterChef Türkiye'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın 5 Eylül tarihli bölümünde, yarışmacılar dış çekim için Manisa'ya gitti ve yöreye özgü lezzetleri hazırlamak için kıyasıya bir mücadele sergiledi. Gecenin sonunda hangi takımın dokunulmazlık kazandığı ve eleme potasına kimlerin gittiği belli oldu.

1003

MasterChef Türkiye'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bu haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu, yarışmacıların Manisa'ya ait yöresel yemekler yaptığı dış çekimle gerçekleşti. Mavi ve kırmızı takım dokunulmazlık için kıyasıya mücadele etti. Kazanan takım, jüri üyeleri Danilo, Mehmet ve Somer Şef'in değerlendirmeleri sonucunda belirlendi. Peki, MasterChef'te 5 Eylül 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme potasına kimler girdi? İşte detaylar...

5 Eylül MasterChef Türkiye Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef'te bu hafta Manisa'da gerçekleştirilen dış çekimde, yarışmacılar yöresel lezzetleri hazırlayarak jüri üyelerinin beğenisine sundu. Mavi ve kırmızı takımın karşı karşıya geldiği üçüncü dokunulmazlık oyununda kazanan takım mavi takım oldu. Mavi takımın başarısı, şeflerin verdikleri oylarla netleşti.

MasterChef Bireysel Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım, kendi aralarında bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Kıran kırana geçen mücadele sonucunda bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı Şirin oldu. Şirin, en başarılı yemeği yaparak kendini eleme potasından kurtardı.

MasterChef'te Eleme Potasına Kimler Gitti?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Şirin, eleme potasına gitmesi için Eda'yı seçti ve böylece Eda haftanın beşinci eleme adayı oldu. Eleme potasına giden altıncı yarışmacı ise kırmızı takımın oylaması ve takım kaptanı Ezgi'nin tercihi ile Zeynep olarak belirlendi.

5 Eylül MasterChef Türkiye'de Takımlar Nasıl Şekillendi?

Bu hafta MasterChef Türkiye'de takımlar şu şekilde oluştu:

  • Mavi Takım: Kaan (Kaptan), Akın, Alper, Kerem, Hakan, Onur, Semih, Emre, Nevzat, Muratcan
  • Kırmızı Takım: Ezgi (Kaptan), Ayşe, Zeynep, Eda, Beril, Beyza, Yudum, Nigar, Şirin, Zübeyde

MasterChef'te Son Elenen İsim Kim Oldu?

1 Eylül Pazar günü gerçekleşen elemede MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Çağlar oldu. Yarışmacılar arasında kıyasıya geçen mücadelede Çağlar, jürinin değerlendirmesi sonucunda elenerek yarışmaya veda etti.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş