MasterChef’te Eleme Heyecanı: Eleme Adayları ve Dokunulmazlık Sahipleri Belli Oldu!

MasterChef Türkiye’nin 12 Eylül Perşembe akşamı ekrana gelen bölümünde, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ve eleme adayları belli oldu. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, şeflerin istediği 'içli köfte' yemeğini en iyi şekilde hazırlamak için kıyasıya bir düelloya girdi. Peki, bu heyecan dolu gecede eleme adayları kimler oldu, dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

973

MasterChef Türkiye’nin 12 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde nefes kesen mücadeleler yaşandı. İçli köfte düellosuyla karşı karşıya gelen kırmızı ve mavi takım, dokunulmazlık için ter döktü. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli olurken, gecenin sonunda eleme potasına giren yarışmacılar da açıklandı. Peki, MasterChef eleme adayları kimler oldu? Dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Dokunulmazlık Oyununu Mavi Takım Kazandı!

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda yarışmacılar, şeflerin talimatıyla en iyi içli köfteyi hazırlamaya çalıştı. Şefler tarafından belirlenen eşleşmeler şu şekildeydi: Ayşe ile Alper, Muratcan ile Zübeyde, Akın ile Şirin, Kaan ile Hakan, Beril ile Nigar, Ezgi ile Emre, Erim ile Yudum, Semih ile Beyza, Kerem ile Onur, Nevzat ile Eda. 45 dakikalık sürenin sonunda şefler yarışmacıların yaptığı içli köfteleri değerlendirdi ve kazanan taraf mavi takım oldu.

Kırmızı Takım Bireysel Dokunulmazlık İçin Yarıştı

Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık için mücadeleye devam etti. Şefler bu kez yarışmacılardan 20 dakika içerisinde yaratıcı bir salata yapmalarını istedi. Yarışmacılar arasında kıyasıya bir rekabet yaşanırken, yapılan salatalar şefler tarafından tadılarak değerlendirildi. Gecenin sonunda en iyi salatayı yapan isimler Kaan, Kerem, Nevzat ve Muratcan olarak belirlendi. Bireysel dokunulmazlık ise Kaan’ın oldu.

Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Kaan, eleme potasına Akın’ı gönderdi. Gecenin sonunda yapılan oylama sonucunda ise ismi en çok çıkan yarışmacı Nevzat oldu. Böylece 12 Eylül MasterChef eleme adayları Ayşe, Beril, Akın ve Nevzat olarak netleşti. Oylama sırasında yaşanan gerginlik de dikkatlerden kaçmadı.

İçli Köfte Düellosu Gecenin Ana Teması Oldu

MasterChef Türkiye’nin bu haftaki dokunulmazlık oyununda içli köfte düellosu büyük heyecana sahne oldu. Şefler, yarışmacılardan kısa süre içinde mükemmel içli köfteler yapmalarını bekledi. Eşleşen yarışmacılar arasında yaşanan rekabet, şeflerin verdikleri kritik kararlarla son buldu. Mavi takım, içli köfteyi rakiplerine göre daha iyi hazırlayarak dokunulmazlık oyununu kazandı.

Haftanın Gerginliği: Eleme Potası

Kırmızı takımın dokunulmazlığı kaybetmesinin ardından yarışmacılar bireysel dokunulmazlık için mücadele verdi. Dokunulmazlığı kazanan Kaan’ın Akın’ı potaya göndermesi, takım içinde gerginliğe neden oldu. Eleme adaylarının belirlenmesiyle birlikte, MasterChef yarışmacıları arasında gerilim yükseldi. Eleme potasında Ayşe, Beril, Akın ve Nevzat yer alırken, bu isimlerin kaderi bir sonraki bölümde belli olacak.

MasterChef’te Yeni Bölümde Neler Olacak?

Heyecan dolu bir haftayı geride bırakan MasterChef Türkiye, yeni bölümde eleme gecesiyle devam edecek. Eleme potasına giren yarışmacılar arasından kimin eleneceği merakla beklenirken, dokunulmazlık oyunlarının nasıl şekilleneceği de izleyiciler tarafından büyük ilgiyle takip edilecek.

(GÖKHAN ÖZKURNAZ)
Paylaş