Masterchef dokunulmazlığını kim aldı? Masterchef eleme adayları kimler oldu?

MasterChef Türkiye'de bu hafta yine heyecan dolu anlar yaşandı. Haftanın ikinci takım oyunu, yarışmacıları dokunulmazlık için düelloya çıkardı. Uluslararası tavuk yemekleri konseptiyle gerçekleşen dokunulmazlık oyununda yarışmacılar en iyi performanslarını sergiledi. Peki, MasterChef’te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Bireysel dokunulmazlık kimin oldu? İşte eleme adayları...

517

MasterChef’te haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu büyük bir heyecana sahne oldu. Yarışmacılar uluslararası tavuk yemekleri yaparak dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya mücadele etti. Kazanan takım dokunulmazlığı elde ederken, kaybeden takım bireysel dokunulmazlık için yeniden yarıştı. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bireysel dokunulmazlık hangi yarışmacının oldu? İşte MasterChef’in eleme adayları ve detaylar…

Masterchef dokunulmazlığını hangi takım kazandı?

MasterChef’te bu hafta ikinci dokunulmazlık oyunu büyük çekişmeye sahne oldu. Yarışmacılardan istenen yemekler ise dünya mutfağından tavuk yemekleriydi. Menülerde; Tavuk Tajine (Fas), Tikka Masala (İngiltere), Louisiana Chicken (ABD), Arroz Con Pollo (İspanya), Chicken Katsu (Japonya), Pollo Alla Diavola (İtalya) ve Aji De Gallina (Peru) gibi çeşitli uluslararası lezzetler yer aldı. Dokunulmazlığı kazanan ise en başarılı tabakları çıkaran Kırmızı Takım oldu. Bu galibiyetle Kırmızı Takım, haftanın iki oyununu da kazanarak stratejik bir avantaj elde etti.

Masterchef'te bireysel dokunulmazlığı kim kazandı?

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi Takım ise bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Şefler yarışmacılardan tek tencerede yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi. Yaratıcı mantar çorbasıyla göz dolduran Ezgi, bireysel dokunulmazlığı kazanarak bir adım öne çıktı.

Masterchef’te 3. Ve 4. Eleme adayları kimler oldu?

Ezgi, bireysel dokunulmazlık hakkını kullanarak eleme potasına Semih’i gönderdi ve böylece Semih haftanın 3. eleme adayı oldu. Mavi Takım kendi arasında yapılan oylamada ise en çok oyu alan Erim, haftanın 4. eleme adayı olarak potaya girdi.

Masterchef’te 1. Ve 2. Eleme adayları kimler oldu?

Haftanın ilk eleme adayı, Salı akşamı oynanan dokunulmazlık oyununda belli olmuştu. Günün kazananı olan Alper, eleme potasına Bera’yı göndererek onu ilk aday yaptı. İkinci eleme adayı ise Mavi Takım’ın oylamasıyla belirlendi ve Kaan, potaya giren isim oldu.

Masterchef’te takımlar nasıl şekillendi?

MasterChef’in bu haftaki kaptanları ve takımları şöyle:

Mavi Takım:

Akın (Kaptan), Eda, Alper, Semih, Kaan, Hakan, Erim, Bera, Nevzat

Kırmızı Takım:

Zübeyde (Kaptan), Onur, Emre, Kerem, Şirin, Beyza, Muratcan, Nigar, Ayşe

(HABER MERKEZİ)
Paylaş