Maribor - Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda? İşte muhtemel 11’ler ve son durum

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’nde Slovenya’da Maribor ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, ilk maçta 3-1 kazandıkları rakiplerini bir kez daha yenerek turu geçmek istiyor. Maçın tüm detayları haberimizde…

849

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Slovenya deplasmanında Maribor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler, ilk maçta aldıkları 3-1’lik galibiyetin rövanşında turu geçmek için sahaya çıkacak. Peki, Maribor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte maçın tüm detayları…

Maribor - Fenerbahçe maçı ne zaman?

Maribor - Fenerbahçe maçı, 17 Ağustos 2023 Perşembe günü saat 21:15’te başlayacak. Maç, Slovenya’nın Ljudski vrt Stadyumu’nda oynanacak.

Maribor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Maribor - Fenerbahçe maçı, S Sport Plus’tan canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve anlatımı aynı kanalda olacak.

Muhtemel 11’ler

Maribor: Vidovsek; Silva, Ratnik, Karamatic, Sualehe; Elsnik, Doffo; Seslar, Posavec, Fadida; Pedro

Fenerbahçe: Altay Bayındır; Boey, Nelsson, Bardakçı, Karatas; Midtsjo, Kutlu; Yılmaz, Mertens, Aktürkoğlu; Icardi

Maç öncesi son durum

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Maribor’u Rodrigo Becao, İrfan Can Kahveci ve Dusan Tadic’in penaltıdan kaydettiği gollerle 3-1 mağlup etti. Maribor’un tek golü 72. dakikada Mark Strajnar’dan geldi.

Fenerbahçe, Süper Lig’de oynadığı ilk iki maçta da galip gelerek liderliğe yükseldi. Sarı-lacivertliler, son olarak Trabzonspor’u 2-1 mağlup etti. Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan Emre Kılınç dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Maribor ise Slovenya Ligi’nde oynadığı üç maçta da berabere kalarak alt sıralarda yer aldı. Sloven ekibinde önemli bir eksik bulunmuyor. Maribor’un teknik direktörü Safet Hadzic, ilk maçta alınan farklı yenilginin ardından tur şanslarının çok az olduğunu ancak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Maçın hakemi

Maribor - Fenerbahçe maçının hakemi İsveç Futbol Federasyonu’ndan Andreas Ekberg olacak. Ekberg’in yardımcılıklarını Mehmet Culum ve Stefan Hallberg yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Glenn Nyberg olacak.

Paylaş