havadurum

Manchester United - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi’nde heyecan devam ediyor!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Manchester United ile karşı karşıya geliyor. Maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

2621

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda zorlu bir deplasmana çıkıyor. İngiltere’nin dev kulübü Manchester United ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılılar, gruptan çıkma umutlarını sürdürmek için mücadele edecek.

Galatasaray, ilk maçında Kopenhag ile 2-2 berabere kalmıştı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ikinci maçına çıkıyor. Gruplarda ilk karşılaşmasını Kopenhag ile gerçekleştiren sarı-kırmızılılar, son 10 dakikada atılan goller sayesinde 1 puan kurtarmıştı. A Grubu’nda yer alan Galatasaray, dişli rakiplerine rağmen zirvede bulunmak istiyor.

Manchester United, Bayern Münih’e 4-3 yenilmişti

Manchester United ise Şampiyonlar Ligi’ne kötü bir başlangıç yaptı. Almanya’nın güçlü ekibi Bayern Münih’e deplasmanda 4-3 mağlup olan İngiliz temsilcisi, grupta son sırada kaldı. Manchester United, Galatasaray karşısında kaybetmemek için sahaya çıkacak.

Manchester United - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Sarı-kırmızılı takımın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki ikinci karşılaşması 3 Ekim 2023 Salı günü saat 22:00’de Manchester United ile olacak. Maç Old Trafford Stadyumu’nda gerçekleşecek ve EXXEN’den canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray’ın muhtemel 11’i

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Manchester United maçında sahaya süreceği 11’i belirledi. İşte Galatasaray’ın muhtemel 11’i:

Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Kerem Aktürkoğlu, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Ziyech, Icardi.

Manchester United’ın muhtemel 11’i

Manchester United Teknik Direktörü E. ten Hag, Galatasaray maçında sahaya süreceği 11’i belirledi. İşte Manchester United’ın muhtemel 11’i:

A. Onana, V. Lindelöf, Lisandro Martínez, Sergio Reguilón, Diogo Dalot, Bruno Fernandes, C. Eriksen, Casemiro, S. McTominay, M. Rashford, R. Højlund

Manchester United - Galatasaray maçını kaçırmayın!

Şampiyonlar Ligi’nde heyecan devam ediyor. Manchester United - Galatasaray maçını canlı olarak izlemek için EXXEN’i tercih edebilirsiniz.

Yunus Erzincanlı

Paylaş