Maç final havasında

Ç.Dardanelspor pazar günü 18 Mart Stadı’nda Diyarbakır Kayapınar’ı konuk edecek...

478
Haftalık rutin çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Beyazlı takım, 6 puanlık müsabaka olarak tanımlanan Kayapınar Bld.spor randevusuna inanç, hırs ve sabırla hazırlanıyor...
 
Son iki haftayı iç ve dış sahalarda 1-0’lık sonuçlarla mağlup kapatan Çanakkale Dardanelspor yeni bir seri başlatmak için evinde oynayacağı Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçına 3 puan hedefiyle kanalize oluyor. 6 maçtan bu yana rakip fileleri havalandıramayan Kırmızı-Beyazlı takımda Teknik Heyet gol soruna çözüm getirmek için çaba harcıyor. “6 puanlık müsabaka” gözüyle bakılan karşılaşma ligin alt sıralarını olduğu gibi orta sıraları da doğrudan ilgilendiriyor.
 
38 haftalık maratonun ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan Kayapınar Belediyespor maçını Umut’un golüyle 1-0 kazanan Çanakkale Dardanelspor, rakibine rövanşı vermeden yine galip gelmek istiyor. Ligin son 14 haftasında  7 kez iç sahada oynayacak Kırmızı-Beyazlı takım 7 defa da deplasmanda puan arayacak.
 
Çanakkale Dardanelspor 18 Mart Stadı’nda Diyarbakır Kayapınar Belediyespor, Araklıspor, Yimpaş Yozgatspor, Afyonkarahisarspor, Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Aydınspor 1923 ve Hatayspor’la karşılaşacak. Boğaz ekibinin deplasman maçları ise sırasıyla şöyle; Sancaktepe Belediyespor, Üsküdar Anadolu 1908, Darıca Gençlerbirliği, Siirtspor, Çarşambaspor, Pazarspor ve Beylerbeyi.
Paylaş